• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Alexander Papağanı ele alıştırma

DanBam

Yeni Üye
alexander papaganım var 1 bucuk ay oldu aldıgımız yer havlu ile eline al sev alışır dedi korkmasın diye yapmadım ama 1 bucuk aydır ele gelmiyo deneyeyimmi

Demir E.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
alexander papaganım var 1 bucuk ay oldu aldıgımız yer havlu ile eline al sev alışır dedi korkmasın diye yapmadım ama 1 bucuk aydır ele gelmiyo deneyeyimmi
Denemeyin çok saçma bir öneride bulunmuş. Kuş korkar sadece. Kafes içi eğitim ve perde eğitimi verebilirsiniz nette bir çok video mevcut

Zeliha T.

Müdavim
Ben ödül vererek alıştırmistim sevdiği meyveyi alın elinize uzatın kolunuzu gelir o zaten birdaha kafes istemiyorlar 🤣 ne kıyafet kaldı ne duvar ne mobilya kenarı tirtiklar durur

Alexxx0220

Yeni Üye
Sabretmelisin çok fazla ısırıyor ama elinle birşeyler yedir ve sabret güven kazanınca kendi geliyor benimki 2 ayda alıştı ısırınca kızıp bağırma sakın sadece sabret elma ve armut yedir elinden

Üst Alt