• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Alexander Papağanı Destek

ozkanbsky

Yeni Üye
Dostlar Selam üç buçuk aylık bir Aleksandr papağanı aldık anne babası bakmış el besleme değil elimizi uzattığımızı ısırıyor eldiven takıp eğitim verdiğimizde dokunduğumuzda o gün içerisinde ısırmayı bırakıyor ama ertesi gün yine ısırmaya başlıyor ve kafesten kaçmaya çalışıyor sürekli kafeste dolanıyor telleri falan ısırıyor daha geleli 5 gün oldu aldığım kişi bir ay boyunca kafeste kalsın dedi öneriniz nedir nasıl eğitebiliriz teşekkür ediyorum İyi günler

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ailemize hoşgeldiniz ☺papağanınız hanenize hayırlı olsun👍 Eğitim biraz sabır gerektirir aşamaları var ve kafes içinde eğitmek ilk zamanlar iyi olacaktır. Size güven sağladıktan sonra teslim olacaktır.mümkün ise bize video ekler misiniz aşağıya nasıl yükleyeceğinizi anlatan bir resim yüklüyorum
1731745695118.png

ozkanbsky

Yeni Üye
Cevabınız için teşekkür ederim, en kısa zamanda video yükleyeceğim. Vallahi ellerimiz paramparça oldu :):):)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici

ozkanbsky

Yeni Üye
Teşekkür ederim, birde elime anlatın onu, heryer delik deşik

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Maalesef geri çekmeyeceksiniz veya peş peşe bir hafta full eldivenli eğitim vereceksiniz çünkü pakistan da alexanderlar da ekstra inatçı yapıdalar 🤣

Üst Alt