• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Alerji

Elfakaln99

Yeni Üye
Merhaba yelken çiçeği veya herhangi bitki kuşlara alarji yaparmı bilginiz varmı acaba

Elfakaln99

Yeni Üye
Tüketmioda sadece aynı ortamdalar ve kuşum çiçeği eve gtirdiktem sonra mantar ve parazit oldu enfeksion kapmış ama çiçek ten oldunu şmdiye kdr düşünmedm sonradan aklıma geldi acaba çiçekten mi diye

Elfakaln99

Yeni Üye
Yemio sadece aynı ortamda kuşum çiçekle ve hemen yanında çok uzaklık yok

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Tüketmioda sadece aynı ortamdalar ve kuşum çiçeği eve gtirdiktem sonra mantar ve parazit oldu enfeksion kapmış ama çiçek ten oldunu şmdiye kdr düşünmedm sonradan aklıma geldi acaba çiçekten mi diye
Önce bir durumunu görelim. Streamble.com üzerinden videosunu yükleyin. Güncel dışkılarını da ekleyin.

Son düzenleme:

Elfakaln99

Yeni Üye
Yaa hiç aklıma gelmedi çiçekten olca salonda ikiside zaten daha önce evimde hiç çiçek bakmış biride dildim açıkcası merk ederek almıştım sonra kuşum alerji oldu mantar vesayre tüyleri yabaştan dökülmeye başladı sürkli kaşınıodu veterinere götürdğk antibiotik felan verdi atlattı ama yine bugun fark ettim kaşınma başladı yine salonda alerji yapabilcek başka hiç bşy yk çiçek sonradan aklıma geldi acaba ondan mı diye bu kdr uzun yazdığım içinde k bakma 😇