• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Aleksander papağanı tırnak bakımı

Zeliha T.

Müdavim
Tırnakları çok uzadı tutarken canımı acıtıyor kesmeye kalktım kesemedim çok fena bağırdı öneriniz var mı nasıl kesebilirim

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tırnakları çok uzadı tutarken canımı acıtıyor kesmeye kalktım kesemedim çok fena bağırdı öneriniz var mı nasıl kesebilirim
Benimde Pakistan'ım var ama açıkçası ben sırf benim canımı yakıyor diye hiç kesmeye kalkamadım. Doğalarında olmayan şeyler yapmıyorum. Ayaklarının tırnakları ile kavrayacak kadar kalın tahta tünek kullanırsanız kendide törpülenir. İnce tünek tırnağa değmediği için iş görmüyor. İllada kesmeliyim derseniz de bir uzmandan törpülemesi için destek alın derim ben.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Benimde Pakistan'ım var ama açıkçası ben sırf benim canımı yakıyor diye hiç kesmeye kalkamadım. Doğalarında olmayan şeyler yapmıyorum. Ayaklarının tırnakları ile kavrayacak kadar kalın tahta tünek kullanırsanız kendide törpülenir. İnce tünek tırnağa değmediği için iş görmüyor. İllada kesmeliyim derseniz de bir uzmandan törpülemesi için destek alın derim ben.
Sizde kaç tane kuş ve hangi türler var Semiha hanım 😊 Sultan ve muhabbet sahibi olduğunuzu biliyordum. Ama yanılmışım 😊 Pakistan'ın ve diğer yavrularınızın görsellerini açıkçası görmek isterim 🌸🥰

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Son düzenleme:

Zeliha T.

Müdavim
Zaten öyle uzun kalın tahtası var lakin çok uzadı hiç kesmemistim ucundan az alayım dedim

Karadağlı75

Yeni Üye
Arkadaşlar acil cvp lutfen benim Alexander 2 aylık yavru papağanım var 2.3 gündür mama yemiyor yem aldım yemde yemiyor neden acaba acil cvp lutfen