• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! aldığım ürün orijinal midir?

huenny

Yeni Üye
iyi akşamlar piyasada bilindik ve güvenilir olarak anılan bir siteden bölünmüş 50 Gr tollisan kombi mix aldim. Bir arkadaşım içeriğinin mavi olmasi gerektiğini sarı olanlar olduğunu sarıların orijinal olmadığını söyledi. bende mavi biliyordum daha kullanmak nasip olmamıştı ama içime bir kurt düştü ve paketi açtım. İçeriği sarı idi. bu ürünün orijinal olmama ihtimali var mı ? aldığım sitenin adı petmarketburada. umarım konuyu doğru yere acmisimdir şimdiden yanitlariniz için tesekkurler

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
iyi akşamlar piyasada bilindik ve güvenilir olarak anılan bir siteden bölünmüş 50 Gr tollisan kombi mix aldim. Bir arkadaşım içeriğinin mavi olmasi gerektiğini sarı olanlar olduğunu sarıların orijinal olmadığını söyledi. bende mavi biliyordum daha kullanmak nasip olmamıştı ama içime bir kurt düştü ve paketi açtım. İçeriği sarı idi. bu ürünün orijinal olmama ihtimali var mı ? aldığım sitenin adı petmarketburada. umarım konuyu doğru yere acmisimdir şimdiden yanitlariniz için tesekkurler
Merhaba
Ürünün eski rengi msviydi
Yeni sürüm rengi sarıdır
Üretici firmanın (Vet Schroeder - Tollisan) yaptığı içerik güncellemesiyle birlikte ürünün renginde belirgin bir değişiklik olmuştur.
Yeni sürüm sarı toz formundadır
Tollyamin forte ile birlikte kullanımalıdır

huenny

Yeni Üye
Merhaba
Ürünün eski rengi msviydi
Yeni sürüm rengi sarıdır
Üretici firmanın (Vet Schroeder - Tollisan) yaptığı içerik güncellemesiyle birlikte ürünün renginde belirgin bir değişiklik olmuştur.
Yeni sürüm sarı toz formundadır
Tollyamin forte ile birlikte kullanımalıdır
teşekkürler yorumunuz için icim rahatladı saolun

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
İlacı niçin kullanacaksınız?çok gerekli olmadıkça kullanılmamalıdır 👍

Üst Alt