• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Aldığım Kuşun yaşı

Betülk

Aktif Üye
Merhaba bir başlık daha açmıştım fakat daha belirgin bir fotoğraf ile tekrar sorup netleştirmek istedim. Kuş kaç aylık ve cinsiyeti nedir? Bir de benim erkek kuşum 7 aylık, bu kuşu dişi olarak verdiler fakat kuşumdan ağzını açıp yem istiyor kuşum da çok kibar davranmıyor. Bir de yaşı minikse farklı kafeslerde mi tutmalıyım benim kuşumun zarar vermemesi için. Gece de attığım fotoğraftaki gibi kafesin tavanına asılı şekilde uyumuş bu normal mi? Değilse tavsiyeleriniz neler?

Ekli dosyayı görüntüle 8309Ekli dosyayı görüntüle 8310Ekli dosyayı görüntüle 8311

Semihzz123

Tutkulu
Merhaba bir başlık daha açmıştım fakat daha belirgin bir fotoğraf ile tekrar sorup netleştirmek istedim. Kuş kaç aylık ve cinsiyeti nedir? Bir de benim erkek kuşum 7 aylık, bu kuşu dişi olarak verdiler fakat kuşumdan ağzını açıp yem istiyor kuşum da çok kibar davranmıyor. Bir de yaşı minikse farklı kafeslerde mi tutmalıyım benim kuşumun zarar vermemesi için. Gece de attığım fotoğraftaki gibi kafesin tavanına asılı şekilde uyumuş bu normal mi? Değilse tavsiyeleriniz neler?

Ekli dosyayı görüntüle 8309Ekli dosyayı görüntüle 8310Ekli dosyayı görüntüle 8311
Dişi kuş 1 yaşından küçük gibi geldi bana kafasindaki irisler daha kaybolmamış.8-9 aylıkken çiftleşirler diye biliyorum kafesleri yan yana tut 1 hafta sonra dişiyi erkeğin yanına at çok şiddetli ve kanlı kavgalar olmadığı sürece ayırmana gerek yok.ciftlesmelerini istiyorsan erkeğin kafese yuvalık tak

Bahar Y.

Müdavim
Lutino ve albinolarda göz irisi oluşmaz diye biliyorum ama arkadaşın dediği gibi 1 yaşından küçük gibi geldi banada göz renginden dolayı, koyu bir renk, büyüdükçe renk pembeleşiyor diye biliyorum ustalar daha net cevap verir :)

Üst Alt