• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Albino sultan papağanımın sırtıntaki tüyler döküldü

rbalcik

Yeni Üye
Albino sultan papağanım var sırt kısmında tüy dökülmesi var yemesinde içmesinde sıkıntı yok kakası da normal sadece sürekli kaşınıyor.1 hafta önce Avisencid cilt ve tüy bakım ürünü damlatmıştım 1 damla dokunmuş olabilir mi yada başka bir sebebi mi var acaba?7-8 aylık

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Alerjik reaksiyon yapmış olabilir, eviniz sıcak ise orayı spreyleyerek banyo yapmasını sağlayabilirsiniz, trendyoldan da crystalin animal health sprey alın günde 2 kez orayı spreyleyin cildine iyi gelir ☺🌸

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Gece uyurken ses çıkarıyor mu acaba?
Benimde bir kuşum böyle oldu. Gecede ses çıkarınca akar olduğunu düşünüp dış parazit yaptım ve o bölgeye rif sürüyorum her gün. Ufak ufak tüylenmeler başladı. Eğer Burçak'ın söylediği işe yaramaz ise bunu da deneyin. Geçmiş olsun.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Albino sultan papağanım var sırt kısmında tüy dökülmesi var yemesinde içmesinde sıkıntı yok kakası da normal sadece sürekli kaşınıyor.1 hafta önce Avisencid cilt ve tüy bakım ürünü damlatmıştım 1 damla dokunmuş olabilir mi yada başka bir sebebi mi var acaba?7-8 aylık
Merhaba geçmiş olsun
Cilt ve tüy bakım ürünleri cildi deriyi yakar tahriş eder
Büyük ihtimalle yaktı😔
Dış parazit damlası uygulayın lütfen
Zimec
Avromec
Baymec
Vilmectin bunlardan birini temin edin lütfen ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın lütfen

Üst Alt