• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Albino sultan papağanı

Limoncuk

Aktif Üye
Arkadaşlar dün limona arkadaş olsun diye albino bir sultan papağanı sahiplendim. Daha önce tanıştığım bir üretici ücretsiz verdi. Tabi şuan stresli ve şokta. Hiç yem yemedi. Sabah ishal olduğunu farkettim. Ara ara tüylerini kabartıyor. Bir de hafif kokuyor. Limon ilk geldiğinde hiç böyle bir kokusu yoktu. Sabah suyuna entrobac koydum. Görsellerini iletiyorum neler yapmam gerekir?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Geldiği ortam çok hijyenik olmayabilir. Daldarı ulaşabileceği yere koyun. Yem yememesi çok normal dışkı da da düzensizlik olabilir. İlk üç gün entrobac verelim suyu her gün tezeleyerek. Diğer ertesi günü de gervit takviyesi yapalım. Bir haftaya toparlar 😊 maşallah çok tatli bir can sağlıklı ömrü olsun 🙏🏻

Limoncuk

Aktif Üye
Geldiği ortam çok hijyenik olmayabilir. Daldarı ulaşabileceği yere koyun. Yem yememesi çok normal dışkı da da düzensizlik olabilir. İlk üç gün entrobac verelim suyu her gün tezeleyerek. Diğer ertesi günü de gervit takviyesi yapalım. Bir haftaya toparlar 😊 maşallah çok tatli bir can sağlıklı ömrü olsun 🙏🏻
çok teşekkür ediyorum inşallahhemen toparlar 🙏🥰

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bir hafta on gün kadar gözlemleyiniz kabarma halsizlik yem yememe ve dışkıda duzelme olmazsa bu konu altında bizleri bilgilendiriniz 😊🖐🏻

Limoncuk

Aktif Üye
Bir hafta on gün kadar gözlemleyiniz kabarma halsizlik yem yememe ve dışkıda duzelme olmazsa bu konu altında bizleri bilgilendiriniz 😊🖐🏻
limonla Farklı kafesteler ama aynı odadalar bir sorun teşkil eder mi Farklı odaya mı koymalıyım

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Dışkı da hastalık var gibi geldi bana koku varsa sıkıntı vardır.

Limoncuk

Aktif Üye
Dışkı da hastalık var gibi geldi bana koku varsa sıkıntı vardır.
nasıl anlayabiliriz ne yapmam gerekir? Kalabalık bir kafesten çıktığı için kokunun geçici olacağını düşünmüştüm. Dışkısı değil de kuş kokuyor hafif. Az önce kendi yem yemeye başladı şuan gaga gıcırdatıyor:)

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
nasıl anlayabiliriz ne yapmam gerekir? Kalabalık bir kafesten çıktığı için kokunun geçici olacağını düşünmüştüm. Dışkısı değil de kuş kokuyor hafif. Az önce kendi yem yemeye başladı şuan gaga gıcırdatıyor:)
Probiyotik verin 3 gün üst üste sonra gözlemleyin 1 hafta kadar dışkı düzelmezse tekrar buraya yazın ama

Üst Alt