• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Albino sultan papağanı fiyatı

koraykbl

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda bildiğiniz üzere kuşlarım çiftleşti ve yskın zamanda umarım yavruları olucak. Bugünlerde yks ye hazırlandığım ve aynı zamandada hovilerime vakit ayıramadığım için maalesefki yavrularını hem yks için kaynak almak için hem maddi durumlar içim hemde bakamdığımdan üzeülerek satmam gerekiyor. Yks den sonra ise tüm hobileri bırakacak gibiyim... Sizlere sorum şu. Kuşlarımon ikiside albino sultan papağanı ve bunların formdan ve diğer yerlerden araştırdığıma göre nasir ve üretimide zor olan kuşlar olduğunu öğrendim. Bunun için fiyatlarını öğrenmem ve satarkende onun için satmam gerekiyor. Aklımda petshopa satmak var ama sanki çok düşük fiyat çekiyorlar. Bazı yere soruyorum fiyatı bence 4 bin eder ama sen dolaş benim alış fiyatım 1200 lira filan diyorlar. Maddi durumlar gerekçesi ilede satmak durumundayım. Sizce yeme düştüklerindeki ve tamamen tüylendiklerindeki halleri kaç lira yapar? Beni yanlış anlamayın. Amacım satıp para kazan değil. Malum ülkemizin durumları belirli ve aileme biraz olsun bi şekilde destek olmak istiyorum. Aytıca dediğim gibide bu yavrulara bakacak gücüm yok çünki evde hem akvaryum hem kedilerim hemde şantiyeden kurtarılmış 2 adet zavallı kuşum var. Kısaca bir hobiciye satmak istesem fiyatları yeme düştükten ve tüylendikten sonra tanesi için kaç tl olur?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Size önceki konularınızda yuvalık takmamanız önerildi. Siz yuvalığı monte etmek zorunda kaldım içine girincede engel olamadım vs vs gibi birşeyler söylediniz ama bu kuşlar size verildiğinden beri üretmek için çabaladınız. Şimdide bakamam satmam gerek hayallerine girmişsiniz. Daha fol yok yumurta yok. Bir çıksın doğsun büyüsünler sonra bu kısmı düşünün diyeceğim ama bakamayacağınız kuşları amacınızda satmak değilse neden üretiyorsunuz.???

Birde çok rica ediyorum sürekli konu açmayın. Kuşlar aynı kuş ve acil bir durum değil. mevcut konunuzdan da bu sorunuzu sorabilirsiniz.

koraykbl

Aktif Üye
Size önceki konularınızda yuvalık takmamanız önerildi. Siz yuvalığı monte etmek zorunda kaldım içine girincede engel olamadım vs vs gibi birşeyler söylediniz ama bu kuşlar size verildiğinden beri üretmek için çabaladınız. Şimdide bakamam satmam gerek hayallerine girmişsiniz. Daha fol yok yumurta yok. Bir çıksın doğsun büyüsünler sonra bu kısmı düşünün diyeceğim ama bakamayacağınız kuşları amacınızda satmak değilse neden üretiyorsunuz.???

Birde çok rica ediyorum sürekli konu açmayın. Kuşlar aynı kuş ve acil bir durum değil. mevcut konunuzdan da bu sorunuzu sorabilirsiniz.
Yuvalığı takmamam söylendi ama durumu açıkladım. Yuvalığa alışmaları için taktım. Böyle olacağını bilmiyordumki? Veren adama sorduğumda tak ürediğinde ise satarsın dedi. Bende bilinsizce bu işe giriştim. Ayrıca dediğim gibi amacı sadece bunları üreteyim bunlardan para kazanayım gibi sapkın bir düşünce değil. Öyle olsa bunları alıp direkt üretime yönelir ilgilenmeden satardım. Maddi durumlarımın el vermemesinden kaynaklı olarak üremelerinide bir yerde istedim haklı olabilsiniz ama amacım tamamende bu değildi. Teşekkürler.
Diğer konulardan devam etmek yasak diye biliyordum. Kusura bakmayın dikkat edeceğim.

Sati

Tutkulu
Merhabalar,
Konunun detayından ziyade direk soruya yorum yapmak istiyorum.
Kuş kuluçka yapacak, yavru çıkacak besledi bütüttü yeme düştü 3 ay bir süre gerekiyor.

Sınava hazırlanıp hem maddi kaynak hem zaman ayıramama söz konusu olduğu için şu an bebe büyütmeyi beklemeden kuşlara 2k veren bulursanız satmanızı tavsiye ederim.
Benim bölgemde albino sultana 2k isteyen de var 3,5k ya kadar isteyen de duydum.

Hobi de olsa üretiyorsanız da satacaksınız düşüncesindeyim, evde kuş ordusu planlamıyorsanız :)
Kolaylıklar dilerim.

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Merhabâ kuşlara göre piyasası değişir. Petshop kusları alır ucuza . Karını koyar . Ona göre satar. Oyüzden verdikleri fiyat normal

Şahin_tutuş

Paylaşımcı
Yuvalığı takmamam söylendi ama durumu açıkladım. Yuvalığa alışmaları için taktım. Böyle olacağını bilmiyordumki? Veren adama sorduğumda tak ürediğinde ise satarsın dedi. Bende bilinsizce bu işe giriştim. Ayrıca dediğim gibi amacı sadece bunları üreteyim bunlardan para kazanayım gibi sapkın bir düşünce değil. Öyle olsa bunları alıp direkt üretime yönelir ilgilenmeden satardım. Maddi durumlarımın el vermemesinden kaynaklı olarak üremelerinide bir yerde istedim haklı olabilsiniz ama amacım tamamende bu değildi. Teşekkürler.
Diğer konulardan devam etmek yasak diye biliyordum. Kusura bakmayın dikkat edeceğim.
Bence kuş üretmek, üretimhanen yoksa 1-2 çift olduğunda para kazanmak falan hikaye. 300-400 lira satın alma fiyatı verdim altı üstü. Ama yumurta sevmem ev yumurta kaynıyor, brokoli sevmem (gerçi makarna içinde tavukla güzel oluyormuş😂) evde brokoli geziyor, buğdaylar, yulaflar, aspurlar, takviye ürünler, kuru mamalar, kuş toprağı, kömürü, kumu falan derken ben o kuştan yavru alıp satsam ne olacak satmasam ne olacak? 😂

Şu an 4 dolu yumurta var. 1 tane de yavru çıktı, 2 günlük falan. 5 yavru istanbul ortamında 600 liradan versen 3000 lira. 2 aylık hatta 3 aylık falan emeğin tamamı bu. 😂😂 Ha üretimhanen olur, o başka.

Ben sadece akraba evliliğini engellemek için takas yapacağım sanırım. 5 yavrunun tamamı büyüyebilirse takas ile 2 çift yapabilirim. kalan 1 tane de takılsın evde. 😂

Üst Alt