• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Albino ile resimde olan muhabbet cinsi bilmiyorum

Bekir66

Aktif Üye
Resimde görmüş oldunuz muhabbet albino kırmızı göz erkeğin ne cinsi oldunu bilmiyorum cifleşirlerse inşallah nası tar Yavuz veya kuş alırım şimdiden teşekkür

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
merhaba baskın olan tarafa çektiği konusunda bir söz duymuştum

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
diğer konudan cevap verilmişti.
yeni aldığınız erkek çek / parçalı. dişi albino.
nasıl yavru çıkar kısmı bu kuşların kan hattı ile alakalı. Yine de ortalama 4-5 yavru vereceğini düşünürsek her iki türden de yavru verebilir.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye

Bekir66

Aktif Üye
Reis okudum ama okadar hakim değilim öyle x y z bilmedim için anlayacağım türden yardımcı olursan sevinirim

Bekir66

Aktif Üye
diğer konudan cevap verilmişti.
yeni aldığınız erkek çek / parçalı. dişi albino.
nasıl yavru çıkar kısmı bu kuşların kan hattı ile alakalı. Yine de ortalama 4-5 yavru vereceğini düşünürsek her iki türden de yavru verebilir.
Peki cıkan yavrularda siz denk veya rast gelmiş olabilirsiniz eğitme ve konuşturma şansımız bedir sizce

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bir defa erkek albino alamazsın. Eğer erkeginde albino taşıyıcılık yoksa.Dişi albino alamaz erkek taşıyıcı yavrular alırsın. Albino Teksas tarçın vs genler cinsiyete bağlı günlerdir. Erkek kusta olması gerekir. Bir diğer husus kuslarin ataları önemli bu durumda.

Son düzenleme:

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben şahsen albino kuş beslemem atası albino olan kuş almam. Bakma bizim ülkemiz değişik albino insan görseler Allah şifa versin derler albino kuşa bayılırlar. Kimsede sorunlu bir gen olarak bakmaz herkes güzel diyerek bakar. En nihayetinde bir rahatsizlik taşıyorsun ileriye.

Bekir66

Aktif Üye
Bir defa erkek albino alamazsın. Eğer erkeginde albino taşıyıcılık yoksa.Dişi albino alamaz erkek taşıyıcı yavrular alırsın. Albino Teksas tarçın vs genler cinsiyete bağlı günlerdir. Erkek kusta olması gerekir. Bir diğer husus kuslarin ataları önemli bu durumda.
Anladım ustam olsun albino diğer kuş hobi sayılır bize Allah razı olsun cevabın için anladım baskın erkek ırk önemli hangi kuş olursa olsun adıma göre

Bekir66

Aktif Üye
Ben şahsen albino kuş beslemem atası albino olan kuş almam. Bakma bizim ülkemiz değişik albino insan görseler Allah şifa versin derler albino kuşa bayılırlar. Kimsede sorunlu bir gen olarak bakmaz herkes güzel diyerek bakar. En nihayetinde bir rahatsizlik taşıyorsun ileriye.
Aynen size katılıyorum renk için almıştım hatta erkek diye almıştım dişiymiş malesef :) artık yapacak bişeyimiz yok

Üst Alt