• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Albino cinsiyet

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
merhaba, kuşunuz dişi maşallah, ancak foto beni yanıltmıyorsa kuşunuz albino değil, çift faktör DF

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Sanki kırmızı göz gibi gördüm ama siz önden bir kaç tane daha resim paylaşın daha net cevaplar verelim

Özge93

Yeni Üye
Sanki kırmızı göz gibi gördüm ama siz önden bir kaç tane daha resim paylaşın daha net cevaplar verelim
Ben bu yavrular küçükken de bu kuşun resmini göndermiştim erkek demistiniz ama etrafimdan bir iki kişi dişi deyince burun rengi daha belli oldu diye tekrar sormak istedim

Özge93

Yeni Üye
Dişi kuş maşallah
Bir albino daha var bende eşte dişi diye aldik onu onun burnu beyaz gibi valla anlamadim gitti şu albinoları 😂 cana yakın yani birtek beni seviyor çocukları ısırıyor 😂 konuşuyor kelimeler öğrettim konuşunca hemen dişi gibi gelmedi bana bilemedim çoğunluk ne diyecek merakla bekliyorum 🙏🙏

Bahar Y.

Müdavim
Bir albino daha var bende eşte dişi diye aldik onu onun burnu beyaz gibi valla anlamadim gitti şu albinoları 😂 cana yakın yani birtek beni seviyor çocukları ısırıyor 😂 konuşuyor kelimeler öğrettim konuşunca hemen dişi gibi gelmedi bana bilemedim çoğunluk ne diyecek merakla bekliyorum 🙏🙏
Bu kuşunuz %100 dişi, diğerinide ekleyin bakalım isterseniz

enescanqq

Aktif Üye
Benim Lutino kırmızı göz muhabbet kuşumu erkek diye biliyordum. Bir Kuşcu abimiz bi yüzde yüz dişidir dedi. Sizce kuşun cinsiyeti nedir? Kuş 7 aylık eş alma zamanı gelmiş midir?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Albino yani beyaz kuştan hâlâ emin olamadım erkeğe daha çok benziyor kurları var mı? Yanında kuş var mı? Başka kuş varsa yanında bir video istesem çok mu olurum acaba 😅

Özge93

Yeni Üye
Albino yani beyaz kuştan hâlâ emin olamadım erkeğe daha çok benziyor kurları var mı? Yanında kuş var mı? Başka kuş varsa yanında bir video istesem çok mu olurum acaba 😅
Yaninda baska kuş yok eş olarak tek ,ama cok hareketli hic yerinde durmuyor biraz biraz konusuyor ama eski konusan muhabbet kuslarima gore daha az konuşuyor tabii birde esi albino olan muhabbet kuşum var dişisi albino diye kuscu verdi onun burnu toz pembe duyduguma gore bu cinsler diger normal muhabbet kuslarin burnundaki rengin tam tersi oluyormus yani erkekler kahverengi disiler ise pembe mora yakın oluyormus ben esteki albinonunda resmini cekeyim göndereyim

Bahar Y.

Müdavim
Hayır tam tersi olmuyor yanlış bilgi verilmiş sanırım, erkeklerinli mavi lacivert yerine pembe veya mor oluyor, dişiler ise kızışınca kahverengi oluyor
Yaninda baska kuş yok eş olarak tek ,ama cok hareketli hic yerinde durmuyor biraz biraz konusuyor ama eski konusan muhabbet kuslarima gore daha az konuşuyor tabii birde esi albino olan muhabbet kuşum var dişisi albino diye kuscu verdi onun burnu toz pembe duyduguma gore bu cinsler diger normal muhabbet kuslarin burnundaki rengin tam tersi oluyormus yani erkekler kahverengi disiler ise pembe mora yakın oluyormus ben esteki albinonunda resmini cekeyim göndereyim

Özge93

Yeni Üye
Ekli dosyayı görüntüle 12985
Hayır tam tersi olmuyor yanlış bilgi verilmiş sanırım, erkeklerinli mavi lacivert yerine pembe veya mor oluyor, dişiler ise kızışınca kahverengi oluyor
Burnu kahverengi olan albinomun babasi fotograftaki mavi olan , yanindakini de kuscu verdi dişi albino diye eş oldu gibiler beraber yuvaya giriyorlar filan anlasiyorlar ama benim albino babasinin kafesine uçuyor ve surekli babasini dovmeye çalışıyor babada onu dövmeye çalışıyor inanın hic anlamış değilim ne yapcam bilmiyorum kahverengi burunlu albinom yanaklarini sevdiriyor bana öpüyor filan ama dedigim gibi eski erkek muhabbet kuslarim gibi parmagima konusup bıcır bıcır konuşmuyor opucuk sesi cikariyor sadece parmağıma 🤷🤷🤦🤦

Bahar Y.

Müdavim
Çünkü beyaz olan kuş dişi, ne güzel konuşturabilmişsiniz :) cinsiyetlerde sıkıntı görünmüyor