• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Alanyada kanatlı hayvan veterineri

onurkr

Yeni Üye
Merhabalar, alanyada yaşıyorum ve 7 yaşındaki erkek muhabber kuşum biraz garip davranıyor. Alanyada gerçekten tek işi para olmayan kuşlardan gerçekten anlayan bir veteriner arıyorum lütfen bilen deneyimleyen varsa yardımcı olursa sevinirim.

glnz0770

Aktif Üye
Merhabalar, alanyada yaşıyorum ve 7 yaşındaki erkek muhabber kuşum biraz garip davranıyor. Alanyada gerçekten tek işi para olmayan kuşlardan gerçekten anlayan bir veteriner arıyorum lütfen bilen deneyimleyen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba bende Alanya’da yaşıyorum, Aydoğan veteriner ücretsiz bakıyor. Aydoğan bey ile görüşebilirsiniz.

onurkr

Yeni Üye
çok sağol hocam çok teşekkür ederim

onurkr

Yeni Üye
Kuşunuz Nasıl oldu ?
hala aynı, bende şimdi forumdan yardım istemek amacıyla hastalığını anlatan bi konu açmayı düşünüyordum. özetle hapşırıyor nefes alırken hırıtlı gibi şeyler. sorduğun için teşekkür ederim

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
hala aynı, bende şimdi forumdan yardım istemek amacıyla hastalığını anlatan bi konu açmayı düşünüyordum. özetle hapşırıyor nefes alırken hırıtlı gibi şeyler. sorduğun için teşekkür ederim
Önerilen veterinere gittiniz mi teşhis ne oldu?

Üst Alt