• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Akrabam yavru bir papagan almış yardimci olur musunuz

Cicikuşum38

Aktif Üye
Şükür suyu içiyor abiciğim kendisi içiyor günde 2 3 kere kafesindeki plastik tünekleri kaldirdim. Iyilestirecegiz inşallah beraber su yaptım bu maya ile biraz önce su icmsti bunu iciririm. Dışkısı yapışıyor ya onu da ılık suyla temizliyorum kendisi de gündüz iyi gözünü nadir kaşıyor şimdi. Size yine atacağım dışkısını abim tamam

Cicikuşum38

Aktif Üye
Arkadaşlarım teramicyn kremini şimdi süreyim mi göz çevresine günde kaç kere süreyim bide

Cicikuşum38

Aktif Üye
Taha kardeşim ben kuş kumu aldım dün ilk kez kullanıyorum dünden beri yem yedikten sonra kuş kumu da tüketiyor kuşum. Haftada 2 kez verin diye internette yazı okudum fakat şimdi kuşum ishal ya kaldırayım mı yoksa dursun mu kafesinde?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Taha kardeşim ben kuş kumu aldım dün ilk kez kullanıyorum dünden beri yem yedikten sonra kuş kumu da tüketiyor kuşum. Haftada 2 kez verin diye internette yazı okudum fakat şimdi kuşum ishal ya kaldırayım mı yoksa dursun mu kafesinde?
Dursun kafeste her zaman

Cicikuşum38

Aktif Üye
Abi sürdüm ilacı korktuğundan mıdır nedir ayakları ayrıldı yere koyunca geri toparladı ölmez inşallah ya😥😥

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Abi sürdüm ilacı korktuğundan mıdır nedir ayakları ayrıldı yere koyunca geri toparladı ölmez inşallah ya😥😥
Evet korkudan tutulma gibi oluyor yüreğinden aman biraz daha erken yapmaya çalış

Cicikuşum38

Aktif Üye
Abicim erken dedin ya vakit olarak mi yoksa kremi sürerken mi el çabukluğu anlamında mi