• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Akıllı yemlik

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhabalar. Akıllı yemliğin alt kısmına kabuklarla beraber yemler de iniyor. Fıstıkta böyle yapmıştı. Simba da böyle kullanıyor. Sizce alışır mı? Başka bir çözümü varmı? Teşekkürler.

Pamuuuk

Yeni Üye
benimki akıllı yemlikten yemiyor, normal yemliği kafese astım 2 gün yetecek kadar koyuyorum iki günde bir değiştiriyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhabalar. Akıllı yemliğin alt kısmına kabuklarla beraber yemler de iniyor. Fıstıkta böyle yapmıştı. Simba da böyle kullanıyor. Sizce alışır mı? Başka bir çözümü varmı? Teşekkürler.
Zamanla alışır akıllı yemlik kadar kuş da akıllı olması gerekmektedir😅 simba çok akıllı olacak inşallah 😊

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Simba bebeğin fotolarını daha çok görmek isteriz 🌸🧿

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Benim kuşlarım asla alışamadı... Normalinde rahat rahat yiyorlar...

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye

Ekli dosyalar

Bahar Y.

Müdavim
Simba'yı görünce Güneş'in ilk halleri geldi aklıma, özlemişim o duyguyu tekrar bir yavru mı sahiplensem 🤔🤭 maşallah maşallah çok güzel bir yavru Necmi hocam

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Simba'yı görünce aklıma Güneş'in ilk halleri geldi aklıma, özlemişim o duyguyu tekrar bir yavru mı sahiplensem 🤔🤭 maşallah maşallah çok güzel bir yavru Necmi hocam
Bahar kardeşim. Simba ve ben çok teşekkür ederiz. Kuşlarına selam ve maşallah. :)

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Simba da güzel isim olmuş yani... Yakışmış yavrumuza... :)

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Maşallah Simbaya. Son 2 foroğrafa bayıldım. Tam sevmelik zamanları bu halleri. 😍

Simba'yı görünce Güneş'in ilk halleri geldi aklıma, özlemişim o duyguyu tekrar bir yavru mı sahiplensem 🤔🤭 maşallah maşallah çok güzel bir yavru Necmi hocam
Bende son zamanlarda kuluçkadaki yavruları görünce bende yavru sevmek istiyorum diye dolanıyorum ortalıkta. 🤣

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Onun çözümü yok sanırım ya. Maviş eskiden çok verimli kullanıyordu yakın zamanda yeniden taktım bütün yemleri aşağı indirmiş dün. Oyun haline getirmiş bi de kafesin önünde kazulet gibi durması da canımı sıktı çıkardım normal yemlik taktım ☺

Bu ne güzel bi minnak ya 🧿 cin gibi bakıyor çok oyuncu olacak belli ki 😁

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Onun çözümü yok sanırım ya. Maviş eskiden çok verimli kullanıyordu yakın zamanda yeniden taktım bütün yemleri aşağı indirmiş dün. Oyun haline getirmiş bi de kafesin önünde kazulet gibi durması da canımı sıktı çıkardım normal yemlik taktım ☺

Bu ne güzel bi minnak ya 🧿 cin gibi bakıyor çok oyuncu olacak belli ki 😁
Dostum Meri artık ikimizinde mavişi var. Tabi bu Simba. :)

Mert.

Eski Forumcu
Akıllı yemlik ben bir kaç gün evde yokken takıyorum oyuzden çokta ben de güzel bulmuyorum

Üst Alt