• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Akıllı yemlik yem israfı

ceren.96

Yeni Üye
Arkadaşlar iyi günler. 1 çift muhabbet kuşum var. Son 1 haftadır akıllı yemlikteki yemlerin çoğunu dışarı atıyorlar. Ve yemlerin çoğu araya gidiyor. Yem değişikliği yapmıştım.Gold wings premium kullanıyordum daha önceden öyle bir sorun yoktu.Yem mi seçiyorlar anlamadim.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Yem seçiyor olabilirler,kızgınlığa girmişlerse onun içinde yapabilirler. Benim kuşlardan bir tanesi yuva merakıyla boşaltıyordu yemleri.

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Maalesef öyle bir durum oluyor. benimkiler sadece oyun için yapıyor. ben düzeltemedim durumu :) yem sevmediklerinde de yapıyorlar. oyun mu yem mi sorun onu netleştirin (eskisini tekrar koyun ) duruma göre hareket edersiniz diğer yemleri ben dışardaki canlara ayırıyorum boşa gitmesinler sizde öyle yapabilirsiniz :)

ceren.96

Yeni Üye
Dişimin 4 yumurtası var. Erkek de cok kızgın hâla kalamar kemigine kur yapıyor:). Teşekkür ederim yorum için

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Akıllı yemlikte alakalı değil içindeki seçtiği yemi almak için eşeliyor. Yani bunu normal yemliklede verseniz yapacaktır muhtemelen.