• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Akıllı Yemlik Fazla Yem Akmama

Emre A.

Tutkulu
Merhaba,
Akıllı yemliğe geçiş yaptım fakat yem hazneye tam dolmuyor bu neyden kaynaklanır sizce? Herhangi bir tıkama durumu yok gibi üste kadar dolmuyor yemlik

Ekli dosyayı görüntüle 9200

yani böyle alt hizada duruyor kuşum yeme zorlanıyor tam dolması gerekirden sorun neyden kaynaklanıyor?

Semihzz123

Tutkulu
Merhaba,
Akıllı yemliğe geçiş yaptım fakat yem hazneye tam dolmuyor bu neyden kaynaklanır sizce? Herhangi bir tıkama durumu yok gibi üste kadar dolmuyor yemlik

yani böyle alt hizada duruyor kuşum yeme zorlanıyor tam dolması gerekirden sorun neyden kaynaklanıyor?
Sorun yok bence çünkü benimkide öyle ben ordakileri elim ile ön tarafa ittiriyorum taşmayacak şekilde.

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Merhaba,

Ben de herhangi bir problem görmüyorum, kuşun ulaşacağı yerdeki yemlerin o bölümü tamamen doldurmasına gerek yoktur, zaten kuşun ulaştığı hazne tamamen dolu olsa yem sarfiyatı da fazlalaşır. Siz merak etmeyin, kuşunuz o hazneyi boşalttıkça tekrar dolacaktır. Yine de içiniz rahat etmiyorsa kafesin içine normal bir yemlikle takviye yapabilirsiniz.

Üst Alt