• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Akıllı yemliğe nasıl alışır?

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
İçine *sarı* darından attım biraz. Belki gider yer diye
Eğer çok ilgi göstermezse sevdiği oyuncak varsa içine koyun eğer yem yemezse normal yemlikleri takın dışarıdayken akıllı yemliğin zararsız olduğunu anlatmaya çalışın icerde yem yedirmeye çalışın

Cekelal

Paylaşımcı
Eğer çok ilgi göstermezse sevdiği oyuncak varsa içine koyun eğer yem yemezse normal yemlikleri takın dışarıdayken akıllı yemliğin zararsız olduğunu anlatmaya çalışın icerde yem yedirmeye çalışın
İşe yaradı :) bu gün tüyünü düşürmüştü. Bende oynasın diye verdim. Kabuk kirar gibi kırmaya çalışıyor, çok sevdi😀 Onu koydum içine yem yemedi ama böyle böylr yer inşAllah

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
İşe yaradı :) bu gün tüyünü düşürmüştü. Bende oynasın diye verdim. Kabuk kirar gibi kırmaya çalışıyor, çok sevdi😀 Onu koydum içine yem yemedi ama böyle böylr yer inşAllah
inşallah yer 🥰

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Alışır merak etmeyin. O küçük bolumden yem yemek onlar icin kolay iş.

Cekelal

Paylaşımcı
Arkadaşlar şimdi aklıma geldi benim kuşumun sol ayağında genetik bir bozukluk var. Yemliğin tünekliğide çok ince onun açısından sorun yaratabilir mi bu?

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yemliğin tüneğine gelecek şekilde bir tünek takıp gözlemleyebilirsiniz. Sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum ama rahatsız oluyorsa taktığınız tüneğin üzerinden yiyecektir.

Cekelal

Paylaşımcı
Yemliğin tüneğine gelecek şekilde bir tünek takıp gözlemleyebilirsiniz. Sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum ama rahatsız oluyorsa taktığınız tüneğin üzerinden yiyecektir.
Bir boyle deniyeyim eğer rahatsızlık çıkarırsa dediğinizi yaparım. Teşekkürler

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar şimdi aklıma geldi benim kuşumun sol ayağında genetik bir bozukluk var. Yemliğin tünekliğide çok ince onun açısından sorun yaratabilir mi bu?
Yurt dışı videosunda bir operasyon da izledim.tırnağı dipten kesiyor ve bakımlı tırnak çıkıyor.
Orta da olduğu için kalabılık yapıyor diyebilirsiniz ama ben sevdim bunu😀 Leydi'de korkmuyor. Tek sorunu nasıl yiyeceğini bilmemesi. O alttaki tünekte eskiden sıradan yemlikler varken uzanabilmesi için vardı. Kafese girip/çıkarken kullandığı için kaldırmadım
Bende takmıştım oğluma üst kapağı açmıştım. Sabah üstünde uyuyordu. Yattığı yerden yemeye çalışıyordu. Çıkardık. Kullanamadım. 👍🦜💓

Cekelal

Paylaşımcı
Yurt dışı videosunda bir operasyon da izledim.tırnağı dipten kesiyor ve bakımlı tırnak çıkıyor.
Bende takmıştım oğluma üst kapağı açmıştım. Sabah üstünde uyuyordu. Yattığı yerden yemeye çalışıyordu. Çıkardık. Kullanamadım. 👍🦜💓
Sorun sadece tırnak değil, parmağı😔. Dikkatli bakarsanız bir parmağının yamuk olduğunu görürsünüz. Ama neyseki sadece parmağında sıkıntı var😀 parmağı uçmasını veya yürümesini engellemiyor😁

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ben akıllı yemlik önüne tünek takmıştım. Öyle daha kolay alıştı. Yavruydu tabi o zamanlar.

Üst Alt