• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Aileye yeni üye

furricanee

Paylaşımcı
Meraklı meraklı bakışları kes, maşallah 🙂 tüyü kadar ömrü olsun! Geneli bilmiyorum belkide sadece bemkilere has, dişi çok daha uysal ve evcil erkek daha kafasına buyruk.. Kuşlarım olmasa yeni sultan alacak olsam özellikle dişi almaya çalışırım bırakın konuşmasın, tatlılığı yeter onun!
Tesekkur ederim abi,disiler de zor olsada konusuyormus.Disi de çiksa fark etmez artık.Tesekkur ederim tekrardan insallah hepsinin tüyü kadar omrü olsun😀

Özkan

Aktif Üye
Tesekkur ederim abi,disiler de zor olsada konusuyormus.Disi de çiksa fark etmez artık.Tesekkur ederim tekrardan insallah hepsinin tüyü kadar omrü olsun😀
Hayır yanlış bilgi malesef dişiler asla konuşmaz hatta bırakın konuşmayı iki farklı sesi bile çıkarmaz tek tip sesli dir ama erkek kuşlar kadar sevecen ve cana yakın dır yanlız kizistigi zaman kişilere ilgiyi kesebilir hayırlı olsun tekrardan

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşuna alışık olduğunuz için benim gibi aileye papağan gelince çok şaşıracaginiz anlar olacak hazır olun :)

furricanee

Paylaşımcı
Hayır yanlış bilgi malesef dişiler asla konuşmaz hatta bırakın konuşmayı iki farklı sesi bile çıkarmaz tek tip sesli dir ama erkek kuşlar kadar sevecen ve cana yakın dır yanlız kizistigi zaman kişilere ilgiyi kesebilir hayırlı olsun tekrardan
Hadi ya yapacak birsey yok o zaman😔

furricanee

Paylaşımcı
Muhabbet kuşuna alışık olduğunuz için benim gibi aileye papağan gelince çok şaşıracaginiz anlar olacak hazır olun :)
Ben ilk geldiginden beri sesini ne zaman duysam cok hosuma gidiyor,muhabbetler gibi sesleri yok yumusak sesliler bakalim daha neler gorecegiz😀

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Dişinin sesleri.. Yardım istediği zaman veya sana kendisini hatırlatmak istediğinde çığlık benzeri bir ses.. Memnuniyetinde hafif big'lemeler.. Birde tıslama.. Erkekte de bunlar mevcut ama extrası çok fazla