• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

ailemizin yeni üyesi

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
dün beyaz bir kuş konusu açıp bugün kalamar almak için girdiğim petshopta bu yavruyu buldum 😁 2.5 aylıkmış denilene göre. cere rengine göre sanırım erkek olucak. cinsiyet, cins (yerli, çek, albino vs) ve sizce kaç aylık bu konularda aydınlatır mısınız?? ve isim önerilerine de açığım (gerçi anneme göre ismi belli: bulut)

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
dün beyaz bir kuş konusu açıp bugün kalamar almak için girdiğim petshopta bu yavruyu buldum 😁 2.5 aylıkmış denilene göre. cere rengine göre sanırım erkek olucak. cinsiyet, cins (yerli, çek, albino vs) ve sizce kaç aylık bu konularda aydınlatır mısınız?? ve isim önerilerine de açığım (gerçi anneme göre ismi belli: bulut)
Maşallah tüy sorunumu var yoksa yavru olduğu için mi tüyleri öyle 🙏🏻 yaş konusunda hocalarımız detayli bilgiyi verir 🙂 hayırlısı olsun sağlıklı ömrü olsun 🙂🙏🏻

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
Maşallah tüy sorunumu var yoksa yavru olduğu için mi tüyleri öyle 🙏🏻 yaş konusunda hocalarımız detayli bilgiyi verir 🙂 hayırlısı olsun sağlıklı ömrü olsun 🙂🙏🏻
yok hayır biraz pisti (tüylerine vitaminli su vs bulaşmış) ben de nemli bir havluyla hafif temizlediğim için böyle 😊 inşallah teşekkür ediyorum 🙏

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
özellikle cinsi konusunda konuyu hortlatıyorum izninizle..

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tam cere cephesinden bir resim rica edeceğim... Net olsun...

EnesGenç

Eski Forumcu
Erkeğe benziyor. Gözdeki iris baya ilerlemiş

EnesGenç

Eski Forumcu
Birde keşke bu kadar çabuk salmasaydiniz ortama yabancı

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
Birde keşke bu kadar çabuk salmasaydiniz ortama yabancı
hocam daha pek uçamıyor zaten. ilk birkaç saat izledim yemliğine dokunmuyor, avcuma döktüm elimden yedi bayaa. sonrasındaysa biraz etrafı keşfetti. tam eğitim zamanları aslında..

EnesGenç

Eski Forumcu
hocam daha pek uçamıyor zaten. ilk birkaç saat izledim yemliğine dokunmuyor, avcuma döktüm elimden yedi bayaa. sonrasındaysa biraz etrafı keşfetti. tam eğitim zamanları aslında..
Abi estağfurullah ben senden küçüğüm

Bahar Y.

Müdavim
Bu arada dışarı çıkarma olayı bence kuşun karakterine bağlı, maşallah güzel karakterli bir kuşa benziyor veya 2.ihtimal olarak ben nereye geldim şokunu daha atlatamamış olabilir :)
Bende 2.gün çıkardım hiç bir sorun olmadı çok şükür

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Ben dişi kuşumu geldiği ilk gün salmıştım hiç problem yaşamadım zaten omzumdan hiç ayrılmamıştı. Ama erkek kuşum çok panik ve stres yapmıştı onu 4 5 gün çıkarmamıştım. Çok uysal bir kuş gibi duruyor nazar değmesin🧿

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
Bu arada dışarı çıkarma olayı bence kuşun karakterine bağlı, maşallah güzel karakterli bir kuşa benziyor veya 2.ihtimal olarak ben nereye geldim şokunu daha atlatamamış olabilir :)
Bende 2.gün çıkardım hiç bir sorun olmadı çok şükür
evet özellikle karakterlerine dikkat ediyorum. ve bu da çok uysal, sakin bir kuş. ilk günden omzuma kendi çıkıp kafesine ben müdahale etmeden kendi girdi 😊

Bahar Y.

Müdavim
evet özellikle karakterlerine dikkat ediyorum. ve bu da çok uysal, sakin bir kuş. ilk günden omzuma kendi çıkıp kafesine ben müdahale etmeden kendi girdi 😊
Aynen benim 3 numara karakteri, hala kendi isteğiyle giriyor kafesine sorunsuz maşallah
Muhtemelen kendinide sevdirir bu bebek

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
Aynen benim 3 numara karakteri, hala kendi isteğiyle giriyor kafesine sorunsuz maşallah
Muhtemelen kendinide sevdirir bu bebek
elimden ürkmüyor, severken gagalamıyor da. flora'yı da ilk sahiplendiğim zamanlar böyleydi, sonrası aramdaki bağ malum.. bununla da öyle olucaz gibi
Ben dişi kuşumu geldiği ilk gün salmıştım hiç problem yaşamadım zaten omzumdan hiç ayrılmamıştı. Ama erkek kuşum çok panik ve stres yapmıştı onu 4 5 gün çıkarmamıştım. Çok uysal bir kuş gibi duruyor nazar değmesin🧿
alışma süreçleri illaki oluyor. benim erkek kuşum da uysal olmasına rağmen hala biraz panik, gerçi komik bir paniklik ben yaklaşınca heyecanlanıp tünekten düştüğü oldu 😁

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
İsmi Helia olsun 😁
Ben erkek olduğunu düşünüyorum. Tüyü kadar ömrü olsun 🧿