BayanLegolas
Paylaşımcı
Herkese merhaba benim kuşta 2 aydan fazla süredir ağzında koku var ekşimsi gibi kefir gibi kötü bir koku ama normalde dışarıdan ağzını kokladığımda gelmiyor (çok yoğun olduğu zamanlarda hafiften alıyorum ağız çevresinden ) . Koku kuş öttüğünde özellikle konuştuğunda acayip bir yoğunlukta geliyor mide bulandıracak bir koku
Eylül başında ben kuşumu veterinere götürdüm (kanatlı uzmanı değildi ama kuşlardan anladığını söyledi ) kursaktan ve dışkıdan örnek alıp mikroskop da bakıldı ( kursaktaki örnekte dışkıda hiç kokmuyordu ) hiç bir şeyi yok tertemiz dedi avicare a e aminoasit verdi . Mevcutta rutin olarak enterobac gerwit w BT amin Forte kulllanıyordum onlar yerine avicare ürünlerine geçtim . Avicare ürünlerine geçtiğimden beri kokuda azalma yok aksine artış var geçen 2 3 gündür acayip arttı koku bende hiç istemesemde yarım suluğa 2 damla organik elmas sirkesi koydum ve koku birden 1 gün boyunca tamamen kesildi bugünde enterobac başladım koku geliyor yine 🥹 ben ne yapacağımı şaşırdım çaresiz kaldım gerçekten
Son düzenleme: