• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ağız Şapırdatma ve Karın Şişliği

elifkse

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
-Ağız şapırdatma
-Sağ karın bölgesinde şişlik
Merhaba
Muhabbet kuşumun mayıs ayından beri karnında bi şişlik var. Ama hiçbir huy değişimi, yeme içmede kesilme yok. Şişlik dikkatli bakılmadan farkedilmiyo. Elimle baktığımda hiçbir şey yok. Keyfi çok iyi. Şu ara bi ağız şapırdatma hareketi çok yapıyor. Öğürme gibi değil. Mantardan şüphelenebileceğim hiçbir bulgusu yok. Dışkısında hiçbir değişiklik yok. Hatta son dönemlerde keyfi inanılmaz iyi. Yazın bitimiyle daha mutlu gibi. Çok fazla yolculuk yaptık şehir şehir gezmek zorunda kaldık beraber. Eve dönünce eski neşesi kat kat yerine geldi. Bu nedenle çok bir şeyden de şüphelenemiyorum. Ama kuşlarda hastalıklarını saklar diyolar bilemedim. Biraz kilolu bir kuş. Şu zamana kadar da ona bağladım hepsini. Ama bi sormak istiyorum. Kuştan anlayan bi veterinere gitmeli miyim?

Video ve görsel ekliyorum:

Ağız Şapırdatma Videosu

Haziran karın görseli

güncel karın görseli

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kafesinde Girit kuş kumu var mı? Muş'ta yağlanma var. Bol uçurun egzersiz yaptırın. Diyet yam kullanın. Mamaist.com dan temin edebilirsiniz.

elifkse

Yeni Üye
Kafesinde Girit kuş kumu var mı? Muş'ta yağlanma var. Bol uçurun egzersiz yaptırın. Diyet yam kullanın. Mamaist.com dan temin edebilirsiniz.
evet kullanıyoruz yıllardır girit kum. Onu da afiyetle yiyo 🥹
Versele Laga kullanıyorum yıllardır. Nedrn böyle oldu anlamadım

Üst Alt