• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ağız kokusu

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben sindirim problemi olunca kursagi genisletmek icin yapiyor diye biliyordum
Yapar ama ağız kokusu olmaz veya yaparken kursak şişmez bence kanatlı uzmanı görsün kursak analizi yapsın, zeolit tozuna da başlayın 🙏

Ahmed

Tutkulu
Ciddimi eğer kanatlı uzmanı diyorsanìz çok fazla uğraşmak zorunda kalacagım istanbula gelebilmek için net bir şey söyleyebilirmisiniz

Hani elle besleme ve zelioit yeterli olur derseniz evde yaparim ama eĝer kesin kanatlì uzmani gorsun diyorsanìz yapacak bir şey yok gideceğim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Ciddimi eğer kanatlı uzmanı diyorsanìz çok fazla uğraşmak zorunda kalacagım istanbula gelebilmek için net bir şey söyleyebilirmisiniz

Hani elle besleme ve zelioit yeterli olur derseniz evde yaparim ama eĝer kesin kanatlì uzmani gorsun diyorsanìz yapacak bir şey yok gideceğim
Bence görsün, net tanıyı koysun dışkı veya kursak analizi önemli hem ilerlemeden önlem almış olursunuz 🙏🌸

Ahmed

Tutkulu
Bence görsün, net tanıyı koysun dışkı veya kursak analizi önemli hem ilerlemeden önlem almış olursunuz 🙏🌸
Hmm peki kanatlı uzmanı öneriniz varmı beylik düzü yakınlarında iyi bir yer ve ücret olarak tahmini bir sayı verebilirmisiniz eğer biliyorsanız teşekkürler.Şehmus abiye sordum kanatlı uzmanı şartm gereklimi diye daha cevap gelmedi fakat galiba el mahkum gideceğiz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Hmm peki kanatlı uzmanı öneriniz varmı beylik düzü yakınlarında iyi bir yer ve ücret olarak tahmini bir sayı verebilirmisiniz eğer biliyorsanız teşekkürler.Şehmus abiye sordum kanatlı uzmanı şartm gereklimi diye daha cevap gelmedi fakat galiba el mahkum gideceğiz
Kağıthane vetfrom alternatif tıp merkezi Gözde hanımı öneririm 🌸🙏

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kusma ögurme fln yok 1 aydir belki 1.5 aydir agiz kokusu var eskiden yoktu

Sszice ciddi bir seymi
Ben ikinci videoyu görmedim. Ya sonradan eklediniz yada gözümden kaçmış. Kursak genişletme hareketini evet sindirimi rahatlatmak için yaparlar. Ama çok sık yapmaya başladıysa kursak mantarı başlangıcı olabilir. Sonrası zaten kusmaya çeviriyor. Kilo kaybı vs. Siz zeolit e devam edin. İlerleme olmazsa antifungal ilaç kullanımı uygun olur.

Ahmed

Tutkulu
Ben ikinci videoyu görmedim. Ya sonradan eklediniz yada gözümden kaçmış. Kursak genişletme hareketini evet sindirimi rahatlatmak için yaparlar. Ama çok sık yapmaya başladıysa kursak mantarı başlangıcı olabilir. Sonrası zaten kusmaya çeviriyor. Kilo kaybı vs. Siz zeolit e devam edin. İlerleme olmazsa antifungal ilaç kullanımı uygun olur.
Zelioit direkt yeme karistirip veriyordum baska turlu daha mi etkili olur ve yine 1 kap yeme 1 mercimek tanesi kadarmi

Probiyotiklerini veremelimiyim yine ve elle besleme yapsam iyi olurmu tesekkurler