• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Afacandan merhaba herkese

Afacan

Yeni Üye
Merhabalar. Afacan ailemizin yeni üyesi. 3 aylık erkek . Alışma süreci sıkıcı geçti onun için ötmedi ucamadi sessiz sessiz durdu . Şimdi yavaş yavaş alışıyor. Hatta şuan omuzumda uyuyor. Bugün ilk defa sabah evden çıkarken kafes kapısı açık bıraktım . Oda kafesten çıkmış evde bir yerde buldum. Bugün anormallik var yanlız kakası sulu geldi gözüme. Ve eve geldigimden beri uyuyor. Hasta falan olmus olabilir mi

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Öncelikle hoşgeldiniz 🙂 keşke evden çıkarken kafesi açık birakmasaydiniz. Allah korusun insan her ihtimali düşünüyor. Siz olmayınca korkmuş olabilir. Heyecan yapmış olabilir. Daha yavru sonuçta. Hocalarımız daha net yorum yapar. 🙏🏻

Afacan

Yeni Üye
Öncelikle hoşgeldiniz 🙂 keşke evden çıkarken kafesi açık birakmasaydiniz. Allah korusun insan her ihtimali düşünüyor. Siz olmayınca korkmuş olabilir. Heyecan yapmış olabilir. Daha yavru sonuçta. Hocalarımız daha net yorum yapar. 🙏🏻
Pişman oldum doğru düzgün de ucamiyor kanatlaninca yere cakiliyor. Ucmamasi da kafamı karıştırıyor . Uzun soluklu ucmamasi normalmi acaba

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Pişman oldum doğru düzgün de ucamiyor kanatlaninca yere cakiliyor. Ucmamasi da kafamı karıştırıyor . Uzun soluklu ucmamasi normalmi acaba
Normalde nasıldı uzun süre ucabiliyor muydu

Bahar Y.

Müdavim
Uçtuğu odada canlı çiçek, bitki var mı acaba
Aramıza hoşgeldiniz maşallah Afacan'a😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ben kuşun kısa bir videosunu ve dışkı resmini görebilir miyim

Afacan

Yeni Üye
Uçtuğu odada canlı çiçek, bitki var mı acaba
Aramıza hoşgeldiniz maşallah Afacan'a😊
Vardı onları balkona çıkardım bugün . Bonsai ve kaktüs çiçeği buz dolabı üzerinde yüksekte duruyorlardı. Onlara ulaşmış olamaz heralde . Bilemedim ki

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Çok keyifsiz ve dışkıda hastalık var yediği bişey dokunmuş olabilir yem yediğinden emin olun ve elle besleme yapabilirseniz zeolit tozu ile çok daha iyi olacaktır

Afacan

Yeni Üye
Çok keyifsiz ve dışkıda hastalık var yediği bişey dokunmuş olabilir yem yediğinden emin olun ve elle besleme yapabilirseniz zeolit tozu ile çok daha iyi olacaktır
Bugün böyle oldu . İlk kez uzun süre yanlız kaldı. Dari otunu çok seviyor bende yemden kopmasın diye darı otunu 2 günde 1 veriyorum. Her gün versem mı acaba.

Afacan

Yeni Üye
Şehmuz hocam kakanin bugünkü durumu darı verdim karışım olan yemden yemiş . serçe parmak kadar darı otunu da bitirdi. Şimdi haşlanmış patates vericem elle besleyebilirsem. .gagasinin üzeri normalmi foto çektik yakın . Bana değişik geldi . Birde bu asılı vitamin mi neymiş hiç onun tadına bakmadı bu afacan . .

Ekli dosyalar

Afacan

Yeni Üye
Çok merak ettiğim bir durum . Aldığım günden beri nefes alış verişi bu şekilde afacanin. Kafanızı agriyorum. Hasta olup ölmesinden korkuyorum afacanin.

Bahar Y.

Müdavim
Ben bitkilerden yediğini düşünüyorum ek olarakts solunum sıkıntısı var bence

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bu hayvanın durumu iyi değil yol yakınken kanatlı uzmanina götürün yada elle besleyecek birine götürün müdahale gerekiyor..nerede ikamet ediyorsunuz?

Son düzenleme:

Afacan

Yeni Üye
Üst Alt