• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acillllll

esra******

Yeni Üye
Arkadaşlar muhabbet kuşumun ayağı kesildi hekımde sıvı vazelin verdi yakalık takıldı kuşa ben o sırada sürerken bi şey yoktu Kusum iyiydi yakalık çıktı Kusum hala iyi ama vazelin sürmeye devam ettim onu yemiş zehirlenmiş olabilir mi uçmuyo titriyo ve ishal ne yapılmalı

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ayak amputemi edildi anlayamadım. Eğer öyleyse uçma ası gayet normal. Ampute değilde yara kesiği ise acısı vardır illaki. Bu furumda zaten kafes dışına çıkarmayın. Kafes tabanına temiz havlu serip tünekleridr çıkarın rahat etsin dinlensin.

Kuşun videosunu streamable üzerinden yükleyip linkini burada paylaşırmısınız?

esra******

Yeni Üye
Yara kesiği ama üzerinden bır hafta geçti ayağı yara olalı ve yara olduktan bir gün sonra uçmaya başladı şuan böyle olması benı zehirlenmesinden şüphelendırıyor ilk yakalık taktıgımızda her şeyi kaldırdık o halde uçuyordu 2 gündür böyle ve göz çevresinde kızarıklık var her ikisindede

esra******

Yeni Üye
Gözlerini kapatıyo genelde ama açık olduğu zaman da oluyo

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Gözlerini kaşıyor mu

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Yara kesiği ama üzerinden bır hafta geçti ayağı yara olalı ve yara olduktan bir gün sonra uçmaya başladı şuan böyle olması benı zehirlenmesinden şüphelendırıyor ilk yakalık taktıgımızda her şeyi kaldırdık o halde uçuyordu 2 gündür böyle ve göz çevresinde kızarıklık var her ikisindede
Kremler merhemler gece yatmadan önce sürülür. Hem yememesi için hemde daha iyi randıman alınması adına. Tek seferlikten sorun olmaz. Vazelini kaç gün sürdünüz. Tabana gazete kağıdı koymayın. Kuşun sağlığı açısından iyi değil. O renkli yazılar bir nevi zehir diyelim. Tabana beyaz peçete serin. Ve bize yeni yapılmış dört beş tane taze dışkıları ekleyin. Videosunu da ekleyin değerlendirelim.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Tek dışkı problemli durmuyor. Ama bu şekilde tek tek soru cevap şeklinde ilerleyemeyiz. Sorularımıza cevap verirseniz daha hızlı ilerlemiş oluruz. Videosunu streamable.com üzerinden ekleyin linkini burada mesaj bölümünde paylaşın. Yemesi içmesi nasıl.

mortsvivants

Eski Forumcu
Tek dışkıdan net anlaşılmaz ama güncel dışkı da bana sanki açmış gibi de geldi

esra******

Yeni Üye
Vazelini 2 gün sürdüm veterinere videosunu gonderdım zehirlenme olabilir mi dedım enfeksiyon olabilir yada marul vermiştim bi parça ondan kaynaklı olabilir dedi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye