• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Acilllll Muhabbet kuşum ishal ve kusuyor

arifeğğğ

Yeni Üye
Kuşum yaklaşık 5 6 yaşında. Yaklaşık bir aydır çok iştahı yok. Zayıfladı her yemi yiyeceği koysam da çok yemiyor. Sürekli yemek seçiyor ve sadece aspir ve kızıl darı olursa yiyor. Diğer yemleri çık yemiyor ölmeyecek kadar yiyor. Çok halsiz oluyor. Şimdi de kabızlık ya da ishal olduğu için uzun 2 3 haftadır aspir ya da kızıl darı vermemiştim. Halsizdi. Şimdi de darı ve aspin koydum çok halsizleştiği için. 2 3 gündür kusuyor. Dünden beri de ishali başladı. Kabarık duruyor.

Ekli dosyalar

eyidas

Aktif Üye
Kuşum yaklaşık 5 6 yaşında. Yaklaşık bir aydır çok iştahı yok. Zayıfladı her yemi yiyeceği koysam da çok yemiyor. Sürekli yemek seçiyor ve sadece aspir ve kızıl darı olursa yiyor. Diğer yemleri çık yemiyor ölmeyecek kadar yiyor. Çok halsiz oluyor. Şimdi de kabızlık ya da ishal olduğu için uzun 2 3 haftadır aspir ya da kızıl darı vermemiştim. Halsizdi. Şimdi de darı ve aspin koydum çok halsizleştiği için. 2 3 gündür kusuyor. Dünden beri de ishali başladı. Kabarık duruyor.
Kekik suyu deneyin su içiyorsa. Şu an hiç yemek yemiyorsa elle besleme yapılması gerek. Onun dışında kanatlı uzmanı hekim görmeli. Dışkılarda yem var. 1 aydır iştahsızlık çok uzun bir süre. Troya veteriner kliniği Samet Aygün Konya için önerilmiş. Çok geçmiş olsun.

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Probiyotik takviyesi veriyor musunuz ? Vermiyorsanız entrobac almalısınız. Evinde paslı bir oyuncak , kafesinde boya sökükleri , yememesi gereken bir bitki falan var mı kusması zehirlenmesinden kaynaklanıyor genelde. Muz varsa muzla yedirin. @Demet bükay @Aslı Ö.

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, öncelikle hoşgeldiniz. Çocuğun güncel bir videosunu görebilir miyiz? Streamable.com üzerinden güncel videosunu yükleyip çıkan linki kopyalayıp burada paylaşabilirsiniz. Beyaz peçete üzerinde güncel birkaç dışkı örneğinin olduğu bir fotoğrafta paylaşın lütfen. Sevdiği her gıdayı denediniz mi? Ne tür bir yem kullanıyorsunuz ve de neler yedirmeyi denediniz? Bayatlamış olma ihtimali var mıdır acaba yeminizin? Çocuğun bulunduğu ortamın ısısı nasıl? Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? Kafeste grit kum ve kuş kömürü de mevcut mudur?