• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acillll yardim

cicininannesi

Aktif Üye
Arkadaslar kusum dunden beridir boyle acil yardimci olun ne olmus acaba cok halsiz duzeltiliyorda ama yine basini yana yatiriyor hep yukariya. Bakiyor

cicininannesi

Aktif Üye
Kusum simdide felc gibi tunege cikamiyor dusuyor vs altta kalan gozu acik ustteki kapali

Bahar Y.

Müdavim
Kafasını döndürüyor mu? Kendi etrafında dönüyor mu? Uçmada sıkıntı var mı? Diğer kuştan ayırın hasta kuşu

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Durumu daha da açıklayın kusması varmı dışkı fotosu yollayın üst solunum sıkıntısı tahmin ediyorum

cicininannesi

Aktif Üye
Diski boyle kusma falan yok zaten yuruyemiyor bu sekilde kaldi sallabas hastaligi oldugunu dusundum ama ayaklari kanadi vs felc gibi kanatlari bagli Ama zaten ucamaz bu sekilde kendi etrafindada donemez bu sekilde kaldi hep boyle olu gibi ama nefes alip veriyorr bu vitamini aldim arastirma yapip
Kafasını döndürüyor mu? Kendi etrafında dönüyor mu? Uçmada sıkıntı var mı? Diğer kuştan ayırın hasta kuşu
Durumu daha da açıklayın kusması varmı dışkı fotosu yollayın üst solunum sıkıntısı tahmin ediyorum

Bahar Y.

Müdavim
Durumu çok ciddi birden bire mi böyle oldu daha önce fark etmediniz mi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Önceliğiniz elle besleme olsun.. aldığınız vitamini vermeyin zararlıdır 👍 bir kaç gün günde iki kez elle besleyin ve daldari, aspur verin sonrasında toparlarsa bize dışkı resmi yollayın bakalım..ama eğer imkanınız varsa kanatlı uzmanına götürün