• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acill yardım Sultan da yumurta sıkışmış

Mehmet38

Yeni Üye
Sultan papağanımda yumurta sıkışması var acil yardım kendim yapamam işin ehli biri varsa yardımcı olacak biri lütfen yardımcı olsun Zeytinburnu yada Küçükçekmece

Mert G.

Eski Forumcu
Sultan papağanımda yumurta sıkışması var acil yardım kendim yapamam işin ehli biri varsa yardımcı olacak biri lütfen yardımcı olsun Zeytinburnu yada Küçükçekmece
Sefaköy'de vertform veteriner kliniği var

Mehmet38

Yeni Üye
İşinde iyimi kuşum ölürse hiçbir mantığı kalmaz birde ortalama üçret ne talep ederler bilginiz varmı

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun videosunu streamble.com üzerinden atabilir misiniz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Diğer konunuzda da gerekli yönlendirmeler yapılmıştı. Neden bugüne kadar beklediniz. Ölmez dimi diye soruyorsunuz ama aksiyon almayarak ölmesini beklediniz resmen.
Buradan kimse kuşunuz için yönlendirme dışında birşey yapamaz. Sizin çoktan aksiyon almanız gerekirdi. Dilerim kaybetmezsiniz. Olan zavallı canlara oluyor 😞

Mehmet38

Yeni Üye
Aksiyon dediniz anlamadım bir arkadaş bana veteriner önerdi okadar oda bugün yarın ilk iş oraya gitmek olacak site kurucusu yazılarını da okudum.kendim yapabilecek kadar tecrübe li deilim ama soğuk kanlı ve yazılanlari.harfiyen yapabilirim dün farkettim ve paylaştım.dogru.ama kuş uzmanı dediniz güvercin besleyen lerle konuştum.zeytinyagi sür senin çıkarma yada başkası çıkarması zor ve.olumle sonuçlanır dendi yüzde 90 ölüm olur dedi bende cesaret edemedim bugün bolca zeytinyağı sürdüm ve yarında yumurta atmazsa son çare olarak kendim video lari izleyip yapicam.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Aksiyon dediniz anlamadım bir arkadaş bana veteriner önerdi okadar oda bugün yarın ilk iş oraya gitmek olacak site kurucusu yazılarını da okudum.kendim yapabilecek kadar tecrübe li deilim ama soğuk kanlı ve yazılanlari.harfiyen yapabilirim dün farkettim ve paylaştım.dogru.ama kuş uzmanı dediniz güvercin besleyen lerle konuştum.zeytinyagi sür senin çıkarma yada başkası çıkarması zor ve.olumle sonuçlanır dendi yüzde 90 ölüm olur dedi bende cesaret edemedim bugün bolca zeytinyağı sürdüm ve yarında yumurta atmazsa son çare olarak kendim video lari izleyip yapicam.
Eğer durumunuz varsa kanatlı uzmanı çıkartsın, iyi bir kanatlı uzmanında ölüm olmaz burada çok kez şahit oldum 🙏🌸

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Screenshot_2025-04-03-01-37-44-94_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Bakın diğer konunuzda benim yaptığım yorum ama sizden dönüş olmamış. Keza sanırım Şehmus beyede kuşu ulaştırmadınız ki hala kuş bu durumda 😕

Üst Alt