• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acill! Soğuk algınlığı

yeldaa

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kakasında bütün sindirilmemiş yemler bulunuyor. huyu olmamasına rağmen arada sırada gün içinde örtü üstünde oturuyor
Hastalık Belirti Tarihi
8 Eki 2026
Kullanılan İlaç
Aferin çocuk ateş düşürücü 8 damla
Kuşumun iki gündür kakasında sindirilmemiş yemler var. Bugün kuşçuya sordum midesini üşütmuş dedi. Çocuk ateş düşürücü aferinden 8 damla suluguna koydum. Kafesine örtü serdim. Yemek yiyor , hareketli, arada gezip arada örtüye geliyordu. Birkaç gün önce sabah kaptaki suya girmişti bulduğumda hemen kuruttum. Sorunu yoktu ama çaydanlık üzerinde durmayı seviyor salatalık seviyor diye veriyordum. Soğuğu nerden aldı. Hemen iyileşmesi için napmaliyim

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Üşütme değil sindirme sorunu yaşıyor. O ilaçları kuşa vermeyin. Kafesine Girit kuş kumu koyun sürekli bulunsun ve entrobac probiyotik verin.

Linkteki takviyeleri düzenli olarak kullanın. Mamaist.com dan alabilirsiniz.

yeldaa

Yeni Üye
Üşütme değil sindirme sorunu yaşıyor. O ilaçları kuşa vermeyin. Kafesine Girit kuş kumu koyun sürekli bulunsun ve entrobac probiyotik verin.

Linkteki takviyeleri düzenli olarak kullanın. Mamaist.com dan alabilirsiniz.

yeldaa

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim. Bağırsak ve kursak sorunundan şüpheleniyordum kuşçu öyle diyince soğuk almış zannettim. Hemen alıyorum lazım olanlari