• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acill!! Muhabbet kuşun ishal !!!

Özdenur

Yeni Üye
Merhabalar 1,5yasinda erkek muhabbet kuşum su gibi ishali var ne yapabilirim? Haşlanmış patates verdim. Birde suyuna vitamin de koydum. Halı yok he uyuyor. Uyurken irkilir gibi sallanı

Semihzz123

Tutkulu
Merhabalar 1,5yasinda erkek muhabbet kuşum su gibi ishali var ne yapabilirim? Haşlanmış patates verdim. Birde suyuna vitamin de koydum. Halı yok he uyuyor. Uyurken irkilir gibi sallanı
Merhaba bugün konu hakkında yorum yaptığımı hatırlıyorum, dışkı resmi alabilirmiyiz ?

Semihzz123

Tutkulu
Ciddi bir ishal varsa elektrolit takviyesi öneririm, sonrasında avidiar gibi ilaclar olabilir.

Semihzz123

Tutkulu
Ekli dosyayı görüntüle 9322

Bu ilaçlari veterinermi veriyor nereden alırım ya da kuşçu mu? İlkkez başıma geliyor bilgilendirirseniz sevinirim
Avidiarı petshoptan yada internet üzerinden temin edebilirsin, elektrolit eczaneden ge oral alabilirsin veya evde kendinde yapabilirsin röhnfried marka da içinde elektrolit olan bir karisim var ismi aklımdan çıkmış kusura bakmayın. Ayrıca kuşa çok patates vermişsiniz galiba dışkıda değişme olmuş. Önceki konuda dedigim gibi bir süre yem ve su verin yemde toz vs olmasın kusu ishal yapar.

Üst Alt