• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! ACİLL Kuşumun Popo kısmında bir şey çıktı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba teşekkür ederiz sabah veterinere götürdük iki yumurta çıktı biri içinde kırılmış sanırsam şu an rahatladı eski haline döndü ama o popo kısmındaki tüyleri çok döküldü ve dışkıladığında bir ara kan geldi yapmamız gereken herhangi bir şey var mı
Merhaba çok geçmiş olsun 😊🤲sıcak tutun ne seviyorsa yesin😊🤲probiyotik varsa verin mutlaka

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Tekrardan Geçmiş Olsun. Diskilamada Kan Görülebilir. Dikiş Atıldı mı Yavrunuza ? Benim Kizimda da Kanli Diski İlk Gun Oldu. Bende Korkmuştum ama Normal. Dikişler 1 Haftaya İyileşiyor. Siz Mikrop Kaplaması İçin Kafesi Her gün Temizleyin ve Sıcak Tutun. 🌸

Seher Yıldırım

Yeni Üye
Merhaba Tekrardan Geçmiş Olsun. Diskilamada Kan Görülebilir. Dikiş Atıldı mı Yavrunuza ? Benim Kizimda da Kanli Diski İlk Gun Oldu. Bende Korkmuştum ama Normal. Dikişler 1 Haftaya İyileşiyor. Siz Mikrop Kaplaması İçin Kafesi Her gün Temizleyin ve Sıcak Tutun. 🌸
Tamam teşekkür ederiz 🌺

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Rica Ederim. Geçmiş Olsun. Yumurtanın Devamı Gelecektir. Mutlaka Kalsiyum Desteği Sağlayın. 🌸😇

Seher Yıldırım

Yeni Üye
Rica Ederim. Geçmiş Olsun. Yumurtanın Devamı Gelecektir. Mutlaka Kalsiyum Desteği Sağlayın. 🌸😇
Şu an yuvalığa girip çıkıyor ve dışkılarken o attığım fotoğraftakinden biraz daha küçük eti dışarı çıkıyor sonra içeri giriyor tekrar yumurtası olabilir mi yoksa iki yumurta çıktığı için mi o şekilde sarkmış duruyor

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba.Yumurtanın Devamını Gelir Çok Büyük İhtimalle. Tekrar Fotoğrafını Görebilir miyiz ?

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Evet Poposunda Biraz Şişlik var. Ama bu Operasyondan dolayı da Olabilir. Biraz Takip Edin. Dişkilarinida Kontrol Edin Mutlaka. Yuvaliği Ciftleşme Olmadıysa Çıkartın Bir Süre.

Üst Alt