Merhaba teşekkür ederiz sabah veterinere götürdük iki yumurta çıktı biri içinde kırılmış sanırsam şu an rahatladı eski haline döndü ama o popo kısmındaki tüyleri çok döküldü ve dışkıladığında bir ara kan geldi yapmamız gereken herhangi bir şey var mı
Merhaba Tekrardan Geçmiş Olsun. Diskilamada Kan Görülebilir. Dikiş Atıldı mı Yavrunuza ? Benim Kizimda da Kanli Diski İlk Gun Oldu. Bende Korkmuştum ama Normal. Dikişler 1 Haftaya İyileşiyor. Siz Mikrop Kaplaması İçin Kafesi Her gün Temizleyin ve Sıcak Tutun.
Merhaba Tekrardan Geçmiş Olsun. Diskilamada Kan Görülebilir. Dikiş Atıldı mı Yavrunuza ? Benim Kizimda da Kanli Diski İlk Gun Oldu. Bende Korkmuştum ama Normal. Dikişler 1 Haftaya İyileşiyor. Siz Mikrop Kaplaması İçin Kafesi Her gün Temizleyin ve Sıcak Tutun.
Şu an yuvalığa girip çıkıyor ve dışkılarken o attığım fotoğraftakinden biraz daha küçük eti dışarı çıkıyor sonra içeri giriyor tekrar yumurtası olabilir mi yoksa iki yumurta çıktığı için mi o şekilde sarkmış duruyor
Evet Poposunda Biraz Şişlik var. Ama bu Operasyondan dolayı da Olabilir. Biraz Takip Edin. Dişkilarinida Kontrol Edin Mutlaka. Yuvaliği Ciftleşme Olmadıysa Çıkartın Bir Süre.
Evet Poposunda Biraz Şişlik var. Ama bu Operasyondan dolayı da Olabilir. Biraz Takip Edin. Dişkilarinida Kontrol Edin Mutlaka. Yuvaliği Ciftleşme Olmadıysa Çıkartın Bir Süre.