• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! ACİLL Kuşumun Popo kısmında bir şey çıktı

Seher Yıldırım

Yeni Üye
Yumurta sıkışması olabilir mi ne yapmamız gerekir hızlı hızlı nefes alıp itmeye çalışıyor içindeki her neyse

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Yavrunuz Disi mi ? Rahim Disari Çıkmış Gibi Kabizliği Var mi ? @Demet bükay

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Yumurtasi Var. Rahim Dışarı Çıkmış. Yumurtanın Beyazligini Görebiliyor musunuz? Minicik Bile Olsa Beyazlık Var mı?

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Yakınınızda Veteriner Hekim Varsa Götürün. Yumurta Sikişmasi Muhtemelen. Ve Rahim Çıkmış Gibi Duruyor. @Burçak A.

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Tamam Sirt Tarafi Elinize Gelecek Şekilde Olsun Yavrunuz. Üst Taraftan Hafif Çok Hafif Bastırın. Ama Yavaş Yavaş Yumurta Kırılmasın. Video Var Youtubeda Oradan da Bakabilirsiniz. Ama Rahim Dışarı Çıkmış Duruyor. Kanatlı Uzmanı Varsa Kendim Yapamam Derseniz Götürün Lütfen. Sabaha Dayanamaz

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Özelden Link Gönderdim Oradan Bakın Lütfen.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yumurta olabilir içinde evet rahim çıkmış gibi sabaha kadar dayanamayabilir arayın götürün lütfen

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Ben 4 5 Tane Adres Gönderdim Canım Arkadaşımıza Umarim Çözüm Olmuştur. Merak Ettim 🌸🙏

Seher Yıldırım

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun, çıkardınız mı yumurtayı, ıkınırken rahim çıkmış😔🤲yumurta alınırsa geri itilebilir, kurumaması gerekli 😔
Merhaba teşekkür ederiz sabah veterinere götürdük iki yumurta çıktı biri içinde kırılmış sanırsam şu an rahatladı eski haline döndü ama o popo kısmındaki tüyleri çok döküldü ve dışkıladığında bir ara kan geldi yapmamız gereken herhangi bir şey var mı

Üst Alt