• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil

didisgorn

Yeni Üye
Ya yardım edin muhabbet kuslarimiz yavruladi yavrulardan biri güzel hareketli digeri hep uyuyor ele alincada kacmiyor elde uyuyor hep uyku halinde ve diğer kardesine sokuluyor hep koselere geçip kendini kabartip uyuyor neden acaba hiç hareketli değil ve uçmuyor çok az lütfen yardım edin yere inincede hep karanlık koselere yürüyüp uyuyor

EnesGenç

Eski Forumcu
Diski fotografi ekleyin

didisgorn

Yeni Üye
Diskisi 4 kus olduğu için hangisi bilmiyoruz ama siyah gibi

didisgorn

Yeni Üye
Suan kafes diyince bacaklari kanatlari iki yana acmis ölü gibi uyuyor neden böyle doğalı 1 ay oldu belki çok yavaş nefes alıyor gözlerini acmiyor bile uykudan

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Anne babasından erken mi ayırdınız acaba sanırım iyi beslenemedi ve olduğu ortam soğuk mu

didisgorn

Yeni Üye
Ailesi beslememis annem diyor suan bile gagasini acip yemek yemiyor ölü gibi yatıyor peçeteye yatirdik suan diğer yavru maşallah çok iyiler 4 taneyi biri daha yumurtadan ckibca oldu diğer büyüdüler bu minnacık uçmuyor bile ve ölü gibi olduğu ortamda sicak ama ailesinin hep yanindaydi yuvaliktan buyugunden önce atladı sonra böyle

didisgorn

Yeni Üye
Yaşıyor nefes alıyor asla ağzını acmiyor dun şu icmisti bugün gormedik ictigini zaten yemek yemiyor hasta gibi

didisgorn

Yeni Üye
İnanın o kadar arastrdim elle hatta beslemeye calistim mama şeklinde usulü nu bilmedigm için hep şu iciyordu ailesi beslemedj çok zayifti kesn açlıktan öldü gercekten vicdan azabı cektm evcil hayvan bakmak zormuş heleki ona birsy olunca inş çok uzuluyor

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
İnanın o kadar arastrdim elle hatta beslemeye calistim mama şeklinde usulü nu bilmedigm için hep şu iciyordu ailesi beslemedj çok zayifti kesn açlıktan öldü gercekten vicdan azabı cektm evcil hayvan bakmak zormuş heleki ona birsy olunca inş çok uzuluyor
Ölüm Allah'ın emri kardeşim ne yaparsan yap pmyavru yumurta dönemindede belki hastalık vardı yaşaması bile mucize olabiiirdi. Kara benek hastalığı diye bir illet var yumurta gelişimi iyi olmayan kuluçkalarda oluyor genelde ve kesinlikle çok uzun sürmeden ölebiliyor yavrular ki aç olsa diğer kardeşlerinden ağlayarak yem alırdı bir.şekilde düğer kardeşleri yeme düşmüş ise örneğin yem yemeyi bilmeyen kardeşini muhabbet kuşu besliyor. Belli ki hastalık durumu olmuş kuşta poposunda dışkı kalıntısı var tamam yavrulukta olabilir ama yuvada talaş granil vs var ise ne kadar yavru olsada olsun dışkı yapışmaz sizin kendinizi suçlayacağınız bir durum yok yuvanın son yavrularında bu gibi zayıflıklae görülebilir. Açlıkla alakası yok bu arada yavru elle besleme yönetimi araştırıp kuşunuz anne altındayken bile yeterli beslemediğine inandığınızda yavrularınızın karnını elle doyurun.

didisgorn

Yeni Üye
Teşekkür ederim evet arastirdim bundan sonra daha dikkatli bakicam 😇