• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şaka yapıyorum umarım alınmadın😊 Mustafa bey yaşınız kaç bilmiyorum belki de benden büyüksünuz şunu diyeyim insanlar bazen kuşunu veterinere götürecek imkanı bulamıyor bu yüzden forumlara yazma gereği duyuyorlar bugün dışkı analizi 150 TL muayene 90 TL röntgen 120 TL bide ilaçlar 100 TL desek 460 - 500 TL yapıyor..hadi diyelim o parayı verip bide hiç bişey anlamadıkmi eyvah diyorum 😬 ilk zamanlar her yorumun başında kanatlı uzmanına götürün diyorduk ama artık öncelikle bizler yardımcı olmaya çalışıyoruz çünkü Türkiye'de gerçekten kanatlidan anlayan çok az hocalar var.. anlıyorum deyip de sadece ilaç verip gönderen veterinerler de gördük.. yanlış teşhis koyup iki günde öldüren de gördük 😬😔

Mustafaaaa

Paylaşımcı
Şaka yapıyorum umarım alınmadın😊 Mustafa bey yaşınız kaç bilmiyorum belki de benden büyüksünuz şunu diyeyim insanlar bazen kuşunu veterinere götürecek imkanı bulamıyor bu yüzden forumlara yazma gereği duyuyorlar bugün dışkı analizi 150 TL muayene 90 TL röntgen 120 TL bide ilaçlar 100 TL desek 460 - 500 TL yapıyor..hadi diyelim o parayı verip bide hiç bişey anlamadıkmi eyvah diyorum 😬 ilk zamanlar her yorumun başında kanatlı uzmanına götürün diyorduk ama artık öncelikle bizler yardımcı olmaya çalışıyoruz çünkü Türkiye'de gerçekten kanatlidan anlayan çok az hocalar var.. anlıyorum deyip de sadece ilaç verip gönderen veterinerler de gördük.. yanlış teşhis koyup iki günde öldüren de gördük 😬😔
Yok alınmadım elbette. Kanatlıdan anlayan veteriner dediğiniz gibi çok az ne yazık ki. Burada birkaç kere gittim deneme yanılma yolu ile ilaç verdiler. Üstelik bakıyoruz diyen 2 veterinerden biriydi şehrimdeki. O yüzden ben de ilk başta probiyotik vitamin takviyesi ile düzelme ihtimali olanlara yardımcı olmaya çalışıyorum veya koksidiyoz gibi kesin tespit edebildiğim hastalıklarda ilaç öneriyorum. Fakat bazı durumlarda tahlil şart oluyor ve insanların şehrinde tahlil imkanı bulunmuyor. Bu yüzden bu laboratuvarı atıyorum çünkü kargo ile tahlile yollayabiliyorsunuz. Tabii yine imkanım yok derse sırası ile ilaç önerilebilir. Orada da siz bilgi sahibisiniz :)

Nermin

Yeni Üye
Anladım teşekürler mustafa bey bu kadar sinirli olmanıza gerek yok bilmiyordum öğrenmiş oldum sordum veterinerlere kuşu getirmen gerek dediler oyüzden söyledim kuşu götüremem die dışkısını kargoyla yolladığını ilk defa senden duydum hiçbir veteriner demedi dışkısını kargoyla yolla die

Nermin

Yeni Üye
Şehmus bey keşke olsada götürsem şimdiye çoktan götürmüştüm çorumda yaşıyorum burda öyle bir veteriner yok anlamayan veterinere götürdüm bakarken elini ısırdı kuş saldı kuşu 2 kez cama çarptı Allah korudu bişey olmadı ölecek sandım strese giriyor hemen götürünce ben kendi çabamla tedavi etmeye çalıştım herkese sordum çözüm bulamadım artık ne yapacağımı şaşırdım şuan yine kusuyor neyi var bilmiyorum onu öyle gördükçe üzülüyorum elimden bişey gelmiyor caresizlik çok kötü birde araba yok otobüsle gitsek olmaz yolda ölür :(

Nermin

Yeni Üye
Şehmus bey senin söylediklerini nerden bulabilirim ben :(

Nermin

Yeni Üye
İzmirde'ki hangi veteriner kargo ile tahlil yapıyor isim verebilirmisin instağram iletişime geçeyim veterinerle mustafa bey

Nermin

Yeni Üye
Özm veteriner terhiş ve analiz laboratuvarı diyor bu hesap dimi yazdım dönüş yapmadılar daha

Nermin

Yeni Üye
Başka bir veterinere yazdım gönderebilirsiniz dedi sizin dediğiniz yere göndereyim ozaman Mustafa bey

Nermin

Yeni Üye
Teşekür ederim ararım ozaman pazartesi açıktır