• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Beslenme Acil

emin kaymaz

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Halsizlik tüy dökme soguk oldugu icinmi
Hastalık Belirti Tarihi
11 Ara 2025
Kullanılan İlaç
Yok
Meraba kusum öncelikle bügün halsiz gördüm ve kabarıktı ve önce isal yaptı sonra
Fotografa koydugum gibi yaptı bide tüy döküyor ölecekmis gibi yardım edermisiniz
Yem bitmisti ac kaldı diye olurmu ama sonra verdim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba ne kadar süre aç kaldı?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tamam tüyde olduğu için halsiz olabilir, çok şiddetli olmamakla birlikte hafif ishal olabilir , entrobac probiyotik alın gelince 3 gün üst üste tazeleyerek mercimek tanesi kadar verin kafeste max 8 saat kalsın ondan sonra rutin olarak iki haftada bir kez verin. Tüy dönemi boyunca haftada 2 kez yarım suluk suya 8 damla bt amin forte verin. Normal dönemlerde 2 haftada bir kez verin. Gervit wyi de meyve ve sebze yiyorsa ayda bir kez yarım suluk suya 3 damla verin, yemiyorsa 2 haftada bir yarım suluk suya 3 damla verin 🌸

emin kaymaz

Yeni Üye
Tamam tüyde olduğu için halsiz olabilir, çok şiddetli olmamakla birlikte hafif ishal olabilir , entrobac probiyotik alın gelince 3 gün üst üste tazeleyerek mercimek tanesi kadar verin kafeste max 8 saat kalsın ondan sonra rutin olarak iki haftada bir kez verin. Tüy dönemi boyunca haftada 2 kez yarım suluk suya 8 damla bt amin forte verin. Normal dönemlerde 2 haftada bir kez verin. Gervit wyi de meyve ve sebze yiyorsa ayda bir kez yarım suluk suya 3 damla verin, yemiyorsa 2 haftada bir yarım suluk suya 3 damla verin 🌸
Ölmez degilmi cok korkuyorum cok seviyorum kücüklükten beri benle konusmayıda ögrettim

emin kaymaz

Yeni Üye
Bide benim kullandıgım vitaminin fotografını ekledim cok tesekkür ederim yardımınız icin

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ölmez degilmi cok korkuyorum cok seviyorum kücüklükten beri benle konusmayıda ögrettim
Siz takviyelerle iyi bir bakım yapın toparlar, papatyada iyi b vitamini vardır ama Katar'dan alın iyi olur siz yarım çay kaşığı papatyayı demleyin ılıyınca suluğuna koyun içsin ☺ Hem antibakteriyeldir iyi gelir ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bt amin forte daha iyi ama o gelene kadar tüvit olanı kullanın, rica ederim her zaman ☺🌸

Üst Alt