• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

limonpaşabulut

Paylaşımcı
Merhabalar benim kuşum tüydeydi ve eşinden ayrı 3 gündür vitaminleri daha almadım internetten alıcağım gelecek felan derken ben youtubede bi video gördüm iğne ucu gibi olan yerleri ufaladikca siyah kısımları felan çıktıkça duzeliyormus ben yapınca baya bi düzeldi ve minik beyaz şeyler vardı fotoğraf ekledim iğne gibi olan yerler azaldı ve kuşum çokda rahatlıyordu iyimidir yapmam tüyden cikmismi bide eşinin yanına koyummi yuvalık var sorumu cevaplarsanız sevinirim fotoğraflar ekledim

Ekli dosyalar

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşu ayırmayın yuvalığı çıkarın demiştik. Hayır kuşunuz hala tüyde. B vitamini takviyesi kullanın. Önerilen tavsiyeleri uygulamayacaksanız çokça kez sorup bir sürü konu açmayın lütfen.

limonpaşabulut

Paylaşımcı
Kuşu ayırmayın yuvalığı çıkarın demiştik. Hayır kuşunuz hala tüyde. B vitamini takviyesi kullanın. Önerilen tavsiyeleri uygulamayacaksanız çokça kez sorup bir sürü konu açmayın lütfen.
Büyük kafes aldım gelicek tamam yanyana koyucağım yuvalığı çıkarıp b vitamini nereden alabilirim petshoptakiler iyi deil diyorlarda iyimi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Önceki konuda devam edelim konu kilit 👍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt