• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil yardımlarınızı bekliyorum lütfen

Deryacık

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Halsizlik üşüme tüy sorunu
Hastalık Belirti Tarihi
9 Nis 2025
Kullanılan İlaç
B12 damla
Merhabalar bir yaşında erkek Sevda papağanım var bana çok bağlıdır yaklaşık beş gündür halsiz uyku isteği var ve sanırım tüylerini kopartıyor kasıyor kendini yani belki de bilmiyorum veterinere de götürdüm antibiyotik ve B12 damlası verdi fakat bir işe yaradığını düşünmüyorum tüylerini kabartıyor üşüyormuş gibi bir de lütfen acil yardımcı olur musunuz

Mert G.

Eski Forumcu
Merhabalar bir yaşında erkek Sevda papağanım var bana çok bağlıdır yaklaşık beş gündür halsiz uyku isteği var ve sanırım tüylerini kopartıyor kasıyor kendini yani belki de bilmiyorum veterinere de götürdüm antibiyotik ve B12 damlası verdi fakat bir işe yaradığını düşünmüyorum tüylerini kabartıyor üşüyormuş gibi bir de lütfen acil yardımcı olur musunuz
Dıskı resmi ve Tünekte video görelim şu yem dısında bir şey yedi mi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Siz dışkı resmini atabilir misiniz? Bir de kuşunuzun videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz

Deryacık

Yeni Üye
Antibiyotik olarak bir karışım verdi şırınga da bir de B12 vitamini verdi yine şırınga da yedi günlük fakat üç gün kullandım ben ama bir ilerleme fark edemedim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Video ve dışkı bekliyoruz 👍 veterinere güveniyorsanız verilen vitamini ve ilacı bir kaç gün veriniz. Eğer dış parazit yapılmadıysa yapılması iyi olur

Deryacık

Yeni Üye
Bu şekilde sanki üşüyor muş gibi kabarma oluyor

Ekli dosyalar

Üst Alt