• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil yardımcı olursanızMuhabbet kuşunun ayağı

Furkannduran

Yeni Üye
Kuş yem yiyor çok hareketsiz değil tırmanıyor kendi, sık olmasada bazen ben uğraşırsam eğer ötüyor. Kafes altına havlu koydum. İlgileniyorum avucuma alıyorum umarım düzelir inşallah ölmez 😕 Bende var veterinerin şırıngayla verdiği ama D vitamini ve kalsiyum öneriniz var mı önereceğiniz bulunsun

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuş yem yiyor çok hareketsiz değil tırmanıyor kendi, sık olmasada bazen ben uğraşırsam eğer ötüyor. Kafes altına havlu koydum. İlgileniyorum avucuma alıyorum umarım düzelir inşallah ölmez 😕 Bende var veterinerin şırıngayla verdiği ama D vitamini ve kalsiyum öneriniz var mı önereceğiniz bulunsun
Kanatlı oil d vitamini alabilirsiniz. Versele laga calcilux da iyi onu da alabilirsiniz. Kuşunuza elma verin o da iyi gelir kaynamaya 🙂 İnsanlarda da işe yarıyor 😂

Furkannduran

Yeni Üye
Güvenilir bir site söyler misiniz oradan alayım vitaminleri, elma muz vereyim vermeye de yemiyor ki nasıl yapabilirim püre yapsam o şekil başka yemliğin içine koysam yer mi ki durunca kötü olur mu

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Güvenilir bir site söyler misiniz oradan alayım vitaminleri, elma muz vereyim vermeye de yemiyor ki nasıl yapabilirim püre yapsam o şekil başka yemliğin içine koysam yer mi ki durunca kötü olur mu
mamaist.com adresinden temin edebilirsiniz 🙂 Meyveler taze durmalı, çok durursa bozulur

Furkannduran

Yeni Üye
Kırık 1 haftada iyileşme sürecine girmiştir, bir yere çarpmaz sa kendi yüksekte tutarak doğru kaynamaya sebep olur, genç kuşlarda hızlı iyileşme olur, inşallah doğru kaynar, Calsiyum ve d vitamini iyi gelir
Evet kendi tutuyor ayağını bazen tüneğe basıyor da genellikle kendi çekiyor ayağını inşallah düzgün kaynar yavru iken aldım alıştırdım konuşuyor çok hareketli 1 yaşında falan daha umarım düzelir

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet kendi tutuyor ayağını bazen tüneğe basıyor da genellikle kendi çekiyor ayağını inşallah düzgün kaynar yavru iken aldım alıştırdım konuşuyor çok hareketli 1 yaşında falan daha umarım düzelir
Rabbim şifa versin inşallah siz d vitamini ve kalsiyum takviyesini eksik etmeyin lütfen bir de tünek tek ve alçakta olsun

Furkannduran

Yeni Üye
Rabbim şifa versin inşallah siz d vitamini ve kalsiyum takviyesini eksik etmeyin lütfen bir de tünek tek ve alçakta olsun
Sağolun teşekkür ederim, tünekler akçakta ama tek yapacağım sabah, tırmanmayı çok sever ters dönüyor sol ayağıyla ve gagasıyla hareketi var en azından zaman alsa da bana bu düzelebilir diye düşündürüyor. Salıngaçı çok seviyor onu da iple falan uzatırım biraz daha aşağıya artık

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sağolun teşekkür ederim, tünekler akçakta ama tek yapacağım sabah, tırmanmayı çok sever ters dönüyor sol ayağıyla ve gagasıyla hareketi var en azından zaman alsa da bana bu düzelebilir diye düşündürüyor. Salıngaçı çok seviyor onu da iple falan uzatırım biraz daha aşağıya artık
Eğer kendini idare ediyorsa bu da bir şey takviye vermeyi unutmayın lütfen 🙏

Furkannduran

Yeni Üye
Suyuna damlatıyorum fakat içtiğinden emin olamıyorum az koyuyorum belli olsun diye başka nasıl yapabilirim

Üst Alt