• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil yardımcı olursanızMuhabbet kuşunun ayağı

Furkannduran

Yeni Üye
Muhabbet kuşumun kapının üstünde ayağı sıkışmış, veterinere götürmüşler kırığı yok demiş fakat ayağını pek basamıyor hiç sesi de çıkmıyor ne yapabilirim düzelmesi için bana yardımcı olacak arkadaşlar var mı? Çok mutlu olurum lütfen

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşumun kapının üstünde ayağı sıkışmış, veterinere götürmüşler kırığı yok demiş fakat ayağını pek basamıyor hiç sesi de çıkmıyor ne yapabilirim düzelmesi için bana yardımcı olacak arkadaşlar var mı? Çok mutlu olurum lütfen
Kuşunuzun videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz

Furkannduran

Yeni Üye
tünekleri alta koymuştum tırmanmasın yorulmasın diye salıngaçı çok seviyor o yüzden onu da uzattım indirdim aşağı. Gaga altındaki sarılık vitamin veya ağrı kesiciden veteriner vermiş ağzına damlatırken akmış sanırım

Cekelal

Paylaşımcı
Kanatlı uzmana götürün derim hemen, her veteriner kuşlardan anlamaz.

Furkannduran

Yeni Üye
Kırşehir’de yaşıyorum burada öyle pek imkan yok veteriner sayısı da sayılı olduğu için

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun kırığı var gibi gözüküyor çünkü tunegi kavrayamiyor

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kırşehir yaşam pet veteriner kliniği, Tanrıverdi veteriner kliniği bu ikisini arayın kuşlara bakıyorsa götürün

Furkannduran

Yeni Üye
Yaşam pete önce götürmüşler bugün tekrar götürdüm şimdi elle kontrol yapmış kırık görünmüyor dedi oradaki röntgen kuş için uygun değilmiş zarar verebilir dedi çekebilecek başka veteriner var fakat orası da kapalı bugün yarın götüreceğim. Ayağına ne yapabilirim şimdi terramycın krem de var sürsem etkili olur mu

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yaşam pete önce götürmüşler bugün tekrar götürdüm şimdi elle kontrol yapmış kırık görünmüyor dedi oradaki röntgen kuş için uygun değilmiş zarar verebilir dedi çekebilecek başka veteriner var fakat orası da kapalı bugün yarın götüreceğim. Ayağına ne yapabilirim şimdi terramycın krem de var sürsem etkili olur mu
Kantaron yağı sürebilirsiniz şimdilik. Gece yatmadan önce azıcık voltaren krem sürün ışığı kapatın yemesin

Furkannduran

Yeni Üye
Tamam deneyeceğim yarın da götürürüm tekrar veterinere düzelir inşallah tekrar yazacağım duruma göre teşekkür ederim cevap verdiğin için

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Tamam deneyeceğim yarın da götürürüm tekrar veterinere düzelir inşallah tekrar yazacağım duruma göre teşekkür ederim cevap verdiğin için
Merhaba, kırık olsa salar ayağını bacağını tutamaz, voltaren veya dolgit krem alıp sürebilirsiniz Ağrıyı keser rahatlatır
Büyük ihtimalle doku ezilmesi oldu, incitmiş, günde 2 defa kremi sürün hafifce masaj yapın, geç olur toparlaması ama toparlar Allah ın izniyle 😊🤲

Furkannduran

Yeni Üye
Merhaba, kırık olsa salar ayağını bacağını tutamaz, voltaren veya dolgit krem alıp sürebilirsiniz Ağrıyı keser rahatlatır
Büyük ihtimalle doku ezilmesi oldu, incitmiş, günde 2 defa kremi sürün hafifce masaj yapın, geç olur toparlaması ama toparlar Allah ın izniyle 😊🤲
Ayağını kendi basmıyor çekiyor dediğiniz gibi kırık olsa hiç tutamaz sanırım, inşallah iyi olur çok üzülüyorum, çok teşekkürler sağolun

Furkannduran

Yeni Üye
İyi günler yeni konu da açtım buraya da yazayım dedim belki göremeyebilirsiniz diye, bugün röntgen çektirdim kırık varmış ama geç kalınmış dedi kendi kaynamasını bekleyeceğim ne yapabilirim eski haline döner mi kuşum

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben demiştim size maalesef... Ancak kaç gün oldu da geç kalındı dediler

Furkannduran

Yeni Üye
1 hafta oldu yaklaşık ben il dışındaydım veterinere götürmüşler fakat oradaki röntgen kuşa uygun değilmiş bakmış eliyle kırık gözükmüyor demiş vitamin ağrı kesici vermiş bana da geç söylediler röntgeni çektirin derdim zamanın da söyleseler çok üzgünüm kendi kaynar mı acaba eskisine döner mi 😕

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
1 hafta oldu yaklaşık ben il dışındaydım veterinere götürmüşler fakat oradaki röntgen kuşa uygun değilmiş bakmış eliyle kırık gözükmüyor demiş vitamin ağrı kesici vermiş bana da geç söylediler röntgeni çektirin derdim zamanın da söyleseler çok üzgünüm kendi kaynar mı acaba eskisine döner mi 😕
Yanlış kaynayabilir maalesef ve bir haftaysa evet geç kalınmış maalesef

Furkannduran

Yeni Üye
Çok üzgünüm yavru aldım alıştırdım çok konuşkan hareketliydi eskisine bir nebze de olsa döndürmek istiyorum

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Siz d vitamini ve kalsiyum takviyesi verebilirsiniz şu an yapabileceğiniz tek şey bu inşallah düzgün kaynar miniğin ayağı 🤲

Üst Alt