• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Acil yardımcı olur musunuz dünden beri yavrum zor nefes alıyor Sultan papağanı veterinere götürdüm ve antibiyotik verdi napacagimi şaşırdım yavrm nefs

hatice35

Yeni Üye
Sultan papağanım usutmus zor nefes alıyor dün veterinere götürdüm antibiyotik verdi burun deliklerine okaliptüs yağı sur ve odaya nemlendirici koyman lazım dedi hepsini yaptım yemesinde problem yok gibi ama yavrm nefes nefese halsiz ölucek diye çok korkuyorum yavruyken geldi 5 yıldır benimle şehit olan kardesimden emanet o bana canımdan can gidiyor şuan kafayı yiycem o nefes alamadıkça benim aldığım nefes bana zulüm geliyor Allah rızası için yardımcı olur musunuz kardeşimi kaybettim bir de emanetini kaybedemem

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Sultan papağanım usutmus zor nefes alıyor dün veterinere götürdüm antibiyotik verdi burun deliklerine okaliptüs yağı sur ve odaya nemlendirici koyman lazım dedi hepsini yaptım yemesinde problem yok gibi ama yavrm nefes nefese halsiz ölucek diye çok korkuyorum yavruyken geldi 5 yıldır benimle şehit olan kardesimden emanet o bana canımdan can gidiyor şuan kafayı yiycem o nefes alamadıkça benim aldığım nefes bana zulüm geliyor Allah rızası için yardımcı olur musunuz kardeşimi kaybettim bir de emanetini kaybedemem
Merhaba Başınız Sağ Olsun. Gözlerim doldu Okurken. Rabbim Tüm Şehitlerimizden Razı Olsun. Mekanları Cennet Olsun.
Yavrunuz İçin Oksijen Desteği Gerekiyor gibi duruyor. Hekim Onermedi mi ?

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Hangi Antibiyotik İlacı Verdi Biliyor musunuz ? Ağır Geliyor Olabilir.

hatice35

Yeni Üye
Hayır ne verdi bilmiyorum siringanin içine enjekte etti suyuna bir damla damlat dedi limonlu su falanda yaptım ama nefes alıp verisi çok kötü İzmir kemalpasada oturuyorum acil goturebilcegm bir yerde yok suan
Merhaba Başınız Sağ Olsun. Gözlerim doldu Okurken. Rabbim Tüm Şehitlerimizden Razı Olsun. Mekanları Cennet Olsun.
Yavrunuz İçin Oksijen Desteği Gerekiyor gibi duruyor. Hekim Onermedi mi ?

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Hayır ne verdi bilmiyorum siringanin içine enjekte etti suyuna bir damla damlat dedi limonlu su falanda yaptım ama nefes alıp verisi çok kötü İzmir kemalpasada oturuyorum acil goturebilcegm bir yerde yok suan
Oksijen Almasi Lazım Benim Fikrim. Bu Yüzden Şehir Merkezi Önerdim. Açık Olan Yer Var mı Bir Bakın En Azından Oksijen rahatlatir.

hatice35

Yeni Üye
Merhaba ilacı sabah ağzından verdik dün de suyuna katmistik ama veteriner ağızdan vermemizi söyledi annem tuttu ben siringayla ağzına verdim

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba ilacı sabah ağzından verdik dün de suyuna katmistik ama veteriner ağızdan vermemizi söyledi annem tuttu ben siringayla ağzına verdim
Anladım. Ağızdan Vermek Risklidir Biraz. Sulugunda Daha İyi Olur. Etki açısından Söylemiştir Hekim. Bogazina Birsey Kaçmış Gibi Dediğim Gibi. Kanatlı Uzmanına Gitseniz Daha İyi Olur. Izmir Kemalpaşa Çok Uzak Değil.

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hayırlı geceler,
" Başınız sağolsun Rabbim sabır versin inşallah 🤲🤲 Rabbim Peygamber Efendimiz e komşu eylesin Ruhu şâd olsun 🤲🤲mekanı cennet olsun 🤲🤲"

Geçmiş olsun
Kuşunuzun bağışıklık sistemi çok düşük, nefes alırken ses çıkarması ağrısından kaynaklı
Kuşlar hava keselerine kullanır nefes alırken uçarkende akciğerleri ile nefes alırlar
Öterken hava keselerine şişiriyor buda zor nefes demektir
Önceliğiniz rontgen çektirmek olmalı
Ocaliptus yağı antibakteriyeldir üst solunum yolunda bakteri varsa diye vermiştir
Nem çok fazla açmayın şuan, Odanızın oksijen seviyesi yüksek olsun
Rahatlar hava keseleri normale döner
Şişlik iner büyük ihtimalle
Kuşu başka odaya alın ve odayı 10 dk havalandırın sonrasında peteğe ıslak havlu koyun doğal nem yapsın oksijen i kurumasın
Kuyruğu neden yok düştü mü çıkmıyor mu?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Bu sesler ilaçtan sonra mı oldu yoksa zaten var mıydı. Çünkü diğer videoda sesli nefes alış veriş yok.

hatice35

Yeni Üye
Hayırlı geceler,
" Başınız sağolsun Rabbim sabır versin inşallah 🤲🤲 Rabbim Peygamber Efendimiz e komşu eylesin Ruhu şâd olsun 🤲🤲mekanı cennet olsun 🤲🤲"

Geçmiş olsun
Kuşunuzun bağışıklık sistemi çok düşük, nefes alırken ses çıkarması ağrısından kaynaklı
Kuşlar hava keselerine kullanır nefes alırken uçarkende akciğerleri ile nefes alırlar
Öterken hava keselerine şişiriyor buda zor nefes demektir
Önceliğiniz rontgen çektirmek olmalı
Ocaliptus yağı antibakteriyeldir üst solunum yolunda bakteri varsa diye vermiştir
Nem çok fazla açmayın şuan, Odanızın oksijen seviyesi yüksek olsun
Rahatlar hava keseleri normale döner
Şişlik iner büyük ihtimalle
Kuşu başka odaya alın ve odayı 10 dk havalandırın sonrasında peteğe ıslak havlu koyun doğal nem yapsın oksijen i kurumasın
Kuyruğu neden yok düştü mü çıkmıyor mu?
Kardeşim şehit olduğunda Tüy hastaligina yakalandı o günden beri ucamiyor tüyleri cikmiyor

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Ara ara böyle nefes alıyor ara ara normal nefes alıyor çekilen. Videoların arasında 5 dakika. Var sadece
Umarım hekiminiz doksisiklin etken maddeli antibiyotik vermiştir. Antibiyotiği aksatmadan verin. Ama hava keseleri epey sıkıntılı görünüyor. Çocuğun röntgeni çekilmeli.

Üst Alt