• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil yardım

Boncukefe

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba,muhabbet kuşumun kanadının altında bir yara çıkmış ne olduğunu anlayamadım. İlçede kuşlardan anlayan kimse yok. Allah aşkına anlayan birisi varsa yardım etsin.Ekli dosyayı görüntüle 16464

Bahar Y.

Müdavim
Kuş yarasıyla çok uğraşıyorsa boyunluk takmanız gerekir, oraya 1 2 kere terramycin uygulayın ama daha sonra kuru kalsın o bölge, hep nemli kalırsa kapanmaz

Boncukefe

Yeni Üye
Kuş yarasıyla çok uğraşıyorsa boyunluk takmanız gerekir, oraya 1 2 kere terramycinj uygulayın ama daha sonra kuru kalsın o bölge, hep nemli kalırsa kapanmaz
öncelikle çok teşekkürler;evet çok uğraşıyor,hatta kanatmış yarasını alternatif olarak boyunluk için ne yapabilirim? Ya da bu yara neden oluyor bir fikriniz var mı?

Bahar Y.

Müdavim
öncelikle çok teşekkürler;evet çok uğraşıyor,hatta kanatmış yarasını alternatif olarak boyunluk için ne yapabilirim? Ya da bu yara neden oluyor bir fikriniz var mı?
Boyunluk olarak yarım litrelik şişe ağzını kullanabilirsiniz kesip ama yem yemesine engel olmasın dikkat edin, yarayı kendisi yapmış olabilir veya kafes içinde bir yere takılmış olabilir

Boncukefe

Yeni Üye
Boyunluk olarak yarım litrelik şişe ağzını kullanabilirsiniz kesip ama yem yemesine engel olmasın dikkat edin, yarayı kendisi yapmış olabilir veya kafes içinde bir yere takılmış olabilir
Sadece yara değil ama leblebi kadar ur gibi bir şişlik var. Kremi sürsem zararı olur mu bilemedim.

Bahar Y.

Müdavim
Kandan dolayı çok net görünmüyor ama ursa alınması gerekiyor kanatlı uzmanı tarafından, anlayan kimse yok demişsiniz krem zarar vermez

Üst Alt