• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil yardım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Veteriner ilaçları nasıl vermenizi önerdi? Yeme ilaç dökülmez ki🙄

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Antibiyotiğe gerek olduğunu düşünmüyorum. Açık yarayı her gün düzenli temizleyip kremlemeniz lazım. Diğerlerinin dediği gibi ip veya farklı bir cisim var onun alınması lazım. Antibiyotik yerine düzenli vitamin verin bağışıklığı artsın

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
İlk etapta kuşa boyunluk şart. Tunekleri vs çıkarın kavrama hareketi yapmaması daha iyi olur veterinerin ip yok demesinden yola çıkarak pansuman ve ağrı kesici krem kullan.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Boynundaki yem yemesine engel olmasın yeterlidir 😊 ben şeffaf dosya kabindan yapmıştım su bardağı alt kısmı daire şeklinde kesin sonra onun ortasını 1 TL ile kesin ve iki daire arasına bir kesik atıp taktıktan sonra aradaki kesiği zimbalayin 😉

Bahar Y.

Müdavim
Suyla temizledim terramycin batikon sürdüm kendimce boyunluk yapmaya çalıştım artık ne yapacağımı şaşırdım bu sefer de boynundakinden rahatsız oldu yanlış mı yapıyorumEkli dosyayı görüntüle 16200
Şeffaf bir malzeme düşünsek daha iyi olur bence hem önünü görmüş olur hemde belki bu kadar rahatsız olmaz, geçenlerde bir arkadaşımız yarım litrelik pet şişenin ağız kısmını kesip kullanmıştı deneyin isterseniz 😊

Sinem yesil

Yeni Üye
Onu düşünmüştüm ama belki boynunu keser daha fazla zarar veririm diye yapmadım

Üst Alt