• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Acil yardım

elifsuu

Yeni Üye
Merhaba muhabbet kuşumuzun halsizlik uyku hali kabarma diskisda bozukluk gibi sorunlarla Ankara'da bir veterinere götürdük. Kuşumuz da bir ve mantar olmadığını ishalde olmadığını söyledi. Toksin kaynaklı olduğunu söyledi. 7gun boyunca baytril 7damla , multivitamin, probiyoktik karışımı vermemiz gerektiğini söyledi. 3gunde birşey kullanmayın 10 günün sonunda bana tekrar getirin bakalım dedi. Perşembe günü veterinere götürcez. Ama benim sorum şu 7ğün bunu uyguladık biraz biraz iyi olmuştu dışkısı. 2gün ilacı kestik dışkı tekrar kötü oldu ve hırıltılı nefes alma başladı halsizlik yine başladı sizce biz napmaliyiz. Birde gaga tüylerinde açılma varEkli dosyayı görüntüle 95524Ekli dosyayı görüntüle 95525Ekli dosyayı görüntüle 95526
Çok sulu olan dün geceki dışkısı, gece çok su içti
Katı gibi olan gündüz olan dışkısıEkli dosyayı görüntüle 95520Ekli dosyayı görüntüle 95518

elifsuu

Yeni Üye
Birde güvenilir Ankara da veteriner öneriniz varmı 🙏🏻

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, uğur pet veteriner kliniği, keçiören telepati hayvan hastanesi, kavaklıdere veteriner kliniği veya veterinerlik fakültesine götürebilirsiniz 🙏

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sağolun bende Kavaklıdereyi düşünüyorum 🙏🏻 birde kuşumun durumu sizce nasıl 😞
Çok su içtiyse dışkı sulu olur ama en doğru teşhisi dışkı analizi koyar çünkü gaga kenarında da yara var muhtemelen mantar olabilir

elifsuu

Yeni Üye
Ne verdiniz? dışkı hiç iyi görünmüyor.yem yemiyormu?
Hocam veteriner 6damla baytril probiyotik ve multivitamin karışımını 7gun verin dedi verdik. 3gunde birşey vermeyin sonra bana getirin dedi. Bu 3.cu günü ve dışkı bu şekilde. Çok kotu oldu ilacı bırakınca bugün ilk kez kavaklidereye götürcez hocam

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bağırsaklarda hiç yararlı bakteri bırakmamış ilaç 😞 kuşun güncel videosunu da ekler misiniz bir bakalım 👍 peki götürdünuz mu veterinere ne diyor? herhangi bir dışkı analiz, röntgen vs çektiler mi?

elifsuu

Yeni Üye
Bağırsaklarda hiç yararlı bakteri bırakmamış ilaç 😞 kuşun güncel videosunu da ekler misiniz bir bakalım 👍 peki götürdünuz mu veterinere ne diyor? herhangi bir dışkı analiz, röntgen vs çektiler mi?
Hocam bugün kavaklidereye götürdüm. Dışkısıyi aldı mikroskopta inceledi kursak mantarı olmuş çok kötü dedi. Burda bakicaz ilacını vericrz biz yedircez dedi , 5gune taburcu ederiz büyük ihtimal iyi olcak dedi 😞 evdeki diğer kuşlarada tedbiren 2 cay kaşığı trufcan 7gun boyunca verin dediEkli dosyayı görüntüle 95549

Üst Alt