• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Acil yardım

selçukterkos

Aktif Üye
Atasehir hayvan hastanesinin verdigi avicare her gun 4 damla suluguna koyulacak dediler bana ne yapalim arkadaslar bir yol gosterin bana 😀

selçukterkos

Aktif Üye
Yan vitamin olarak birşeyler vermemiz gerekmiyormu bilmedigim icin soruyorum affınıza sığınarak 🙏

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Atasehir hayvan hastanesinin verdigi avicare her gun 4 damla suluguna koyulacak dediler bana ne yapalim arkadaslar bir yol gosterin bana 😀
Tedavi sırasında avicare ürünlerini hekiminizin dediği şekilde kullanın. Tedavi sonlanınca röhnfried ürünlerinden devam edin.

selçukterkos

Aktif Üye
Arkadaşlar başınızı ağrıtiyorum kusura bakmayin soluk soluga kaliyor nefes alış verişi sanki nezleymiş gibi sesler cikariyor elime aldigimda kafesinde durdugunda bu ses yok

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Arkadaşlar başınızı ağrıtiyorum kusura bakmayin soluk soluga kaliyor nefes alış verişi sanki nezleymiş gibi sesler cikariyor elime aldigimda kafesinde durdugunda bu ses yok
Bu beslerken mi oluyor elinizdeyken mi o anın bir videosunu ekleme şansınız var mı? Streste yapıyor olabilir yani sizi birinin avuçlayıp boğazınıza aparat sokması 😊 hissediyorlar, anlıyorlar.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaslar nerden başliyim nediyim bilemiyorum 10 yillik dostlugumuz ekremle sonlanmistir ekremimi kaybettik herkezden allah razi olsun avuntum babasi ve kardeşi olucak
Başınız sağ olsun çok üzüldüm Rabbim sabır versin inşallah
Ekrem cennet kuşu oldu özgürce uçsun artık
Emeğinize yüreğinize sağlık başınız sağ olsun 😔🤲🤲🤲

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Başınız Sağ Olsun. Çok Üzüldüm. Rabbim Sabır Versin. Acıları Çok Zor Oluyor Biliyorum.

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Başınız sağolsun... Çok uğraştınız onun adına biz teşekkür ederiz..🌹 Emin olun o da bu dolu dolu 10 yıl için en başından en sonuna kadar çok teşekkür ederdi size, elinizden geleni yaptınız🙏🏾 bulutların arasında özgürce rahatça uçsun dal darısı ve huzuru gittiği yerde bol olsun..

selçukterkos

Aktif Üye
Allah razi olsun arkadaslar param pulum ugrastigim gecem gündüzüm ona sonuna kadar helal olsun

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Başınız sağ olsun çok üzüldüm sizin adınıza😞 Allah sabır versin 🤲

selçukterkos

Aktif Üye
Başınız sağolsun bende birkaç gün önce yavrumu kaybettim çok çok acı bir durum Allah beterinden korusun inşAllah
İki yavrum daha var fakat ev sanki bomboş geliyor değişik bir duygu dışardan gelen bir kuş olsaydı duygulari birsekilde bastirabilirdim belki ama nediyim ama hiç bir zaman para karsiligi hic bir sultan papaganimi satmadim hepsini evlat gibi gordum ekrem bir baskaydi kucuk bir dal dari polarla gömdüm yaşam yalan ölüm gercek burda sizlerle olmaya devam edecegim hepinize ayri ayri tesekkurlerimi iletiyorum

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
İnsanın kendi büyüttüğü yavru ile olan bağı daha başka oluyor sanırım. 😢 Başınız sağ olsun. Zor bir durum ama insan buna alışmaktan başka bir şey yapamıyor maalesef. 😔

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Şimdi bakin yanlis anlamayin yanlis birsey yapmiyalim ben yaptiklarimi yazayim siz bunu yap yada yapma diyin ekrem icin 😀👍ilacı keppra her 8 satte bir kullanimi var 1 saat oncesinde a21 mama hazirliyorum icine 2 damla gerwit atiyorum cirpiyorum el besleme bir tupe yakin yiyor suyunada her gun tazeliyorum icinede gerwit 5 damla atiyorum kendide azda olsa yem daldari didikliyor cok az ama gerwiti sudan kessem vitamin ne vermem gerek yaptiklarim bunlar
Başınız sağolsun çok üzüldüm 😞

selçukterkos

Aktif Üye
Arkadaslar konuyu nerede paylasmam gerektigini bilemedim bana 3 4 yaslarinda saglikli 2 dişi sultan papagani nereden bulabilirim önere bileceginiz bir yer varmidir yardimci olurmusunuz

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Üst Alt