• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil yardım

Çiğdem Soy

Yeni Üye
Havuz kenarında böyle iki tane kuş gördük uçamıyorlar ve kafalarını bile kaldıramıyorlar ama yaşıyorlar çevrede götürebilecek bir yer de yok ne yapmalıyız ve hangi tür bunlar?

Xxx_large_Xxx

Yeni Üye
Karga olabilir mi hiç bir fikrim yok :( kargalar begenmedikleri yavrularını uçarken havada bırakıyorlarmış kargaysa belki böyle olmuştur.

Bahar Y.

Müdavim
Havuz kenarında böyle iki tane kuş gördük uçamıyorlar ve kafalarını bile kaldıramıyorlar ama yaşıyorlar çevrede götürebilecek bir yer de yok ne yapmalıyız ve hangi tür bunlar?
Ebabil kuşu yavrusu bunlar, yuvadan düşmüşler muhtemelen, belediye ekibini ararsanız alır beslerler daha sonra doğaya salarlar

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yavrular aç kalmıştır yakınınızda pet shop var mı

Bahar Y.

Müdavim
Yaş kedi maması varsa yedirebilirsiniz, yuvadan düşen yavruları bulan kişiler böyle besliyor diye biliyorum

Çiğdem Soy

Yeni Üye
Arkadaşlar Avşa bahar otel görevlilerine söyledim onlarda şu an ancak belediyeye ulaşılamıyor ulaşabilen varsa Avşa bahar otel adres

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çiğ kıyma yiyorlar sanırım ebabil kuşları. Baharın dediği gibi de yapabilirsiniz. Normal kuru kedi mamasını ıslatıp onuda verebilirsiniz.

nursel

Yeni Üye
muhhabet kuşum hasta kabardı gözleri penbe halsiz yem yemiyiyor kafası ikide bir düşüyor gözleri büyüyüp küçülüyor ve ishal yardım edermisiniz lütfen

Üst Alt