• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil yardım nolursunuz

Esra.ozcan

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Titreme kalkamama
Merhaba bugün Eminönü’nde bir petshop sahibi elindeki hasta iki kuşu bana verdi. Birinin ayağı sakat ondan yerde dedi. Diğerinin nesi var söylemedi. İkisi de kafesin tabanında yatar vaziyette beyaz olan daha sağlıklı duruyor diğeri bayağı titriyor da. Bana yardımcı olur musunuz ne yapabilirim. Antibiotic vereyim diyorum ama ne kadar vereceğimi bilmiyorum. Veterinere götürecek param da yok şu anda. Kıyamam onlara yardımcı olmak istiyorum.

Ekli dosyalar

Ece A.

Müdavim
Merhaba, streamable.com üzerinden ikisinin de ayrı ayrı olacak şekilde videosunu yükleyip linkini burada paylaşır mısınız 🙏🏾 bir de dışkı fotoğrafları görebilir miyiz yine ikisininde ayrı şekilde. Önce bir bakalım ondan sonra duruma göre hareket edelim🙏🏾

Esra.ozcan

Yeni Üye
Merhaba, streamable.com üzerinden ikisinin de ayrı ayrı olacak şekilde videosunu yükleyip linkini burada paylaşır mısınız 🙏🏾 bir de dışkı fotoğrafları görebilir miyiz yine ikisininde ayrı şekilde. Önce bir bakalım ondan sonra duruma göre hareket edelim🙏🏾
Tamam hemen video hazırlıyorum çok teşekkür ederim 🙏❤

Esra.ozcan

Yeni Üye
Kuşlar aç elle beslenmesi gerekiyor dıskısı açlık dıskısı ayağını kavrayabiliyor mu
Hayır ikisi de kavrayamıyor, yere meyve falan koysam rende yerler mi? Elma koydum ama pek oralı olmadılar. Kafesin dibindeydi ikisi de petshopta, mamalara tırmanamadılar herhalde

mortsvivants

Eski Forumcu
Kuşlarınız yemiyorsa elle besleme yapmalısınız. Ve hayır bilmediğiniz antibiyotiği vermeyin.

mortsvivants

Eski Forumcu
Hayır ikisi de kavrayamıyor, yere meyve falan koysam rende yerler mi? Elma koydum ama pek oralı olmadılar. Kafesin dibindeydi ikisi de petshopta, mamalara tırmanamadılar herhalde
Meyve vermeyin. Yem yok mu elinizde? Yemiyorlarsa yumurta sarısını yoğurt kıvamına getirip verin, nazikçe çay kaşığı ile siz yedirin.

FatımaB.

Eski Forumcu
Sarısına su ilave ederek yoğurt kıvamına gelince verebilirsiniz ☺

Üst Alt