• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Acil yardim lütfen

Huzurun annesi

Aktif Üye
Çok hareketli bir kuş eşinin peşinde sürekli kafesi açtığımızda çok uçuyor vs yorulduğu için olabilir mi peki . Ordan oraya zıplıyor hiç oynuyor

Huzurun annesi

Aktif Üye
Evet nem düşük olabilir bende odaya su koydum peteğin üzerine ortam nemlemsin diye biraz faydasını oldu ama yine ağızdan alıp veriyor arada

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hareketli Olduğunda Normaldir. Sabit Durduğunda Kontrol Edin. Nem Ölçer Cihazlar Var Onlardan Alin. Eğer Çok Kuruysa Hava Nem Cihazları Var Onlardan Kullanabilirsiniz. Ben E Bebekten Almıştım Çok Memnunum.

Huzurun annesi

Aktif Üye
Çok teşekkür ederim sabit durduğunda nefes alıp vermesi normal ağzını açıp kapatmıyor
Çok hareket ettiğinde çok oynadığında ya da çok ucyugunda çok konuştuğunda yapıyor genelde . Yine de bu hava nem konusunun üzerine düşeceğim önemli bir konu. Teşekkür ederim ilginize

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim sabit durduğunda nefes alıp vermesi normal ağzını açıp kapatmıyor
Çok hareket ettiğinde çok oynadığında ya da çok ucyugunda çok konuştuğunda yapıyor genelde . Yine de bu hava nem konusunun üzerine düşeceğim önemli bir konu. Teşekkür ederim ilginize
Rica Ederim Geçmiş Olsun 🤗

Üst Alt