• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Acil yardim edin lutfen yavrum bugun cikti beslenmedi agzi kaniyor durdu fakat kursagi hava dolmus ne yapmaliyim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İnşallah sağlıklı bir şekilde çıkarlar ben sıcaklığı düşüremedim bir türlü
Merhaba bugün Ankara maşallah çok sıcak, tüm kuşlarımı salona taşıdım 27 dereceye
Bulundukları oda 32 dereceye çıktı😔
Gün içinde su ile serinlettim
Kafes zeminine su bırakın serinlesinler, kuluçkada olsalarda bırakın, yuvalığın önüne su koyun yemlikle

Ali9027

Aktif Üye
Merhaba bugün Ankara maşallah çok sıcak, tüm kuşlarımı salona taşıdım 27 dereceye
Kafes zeminine su bırakın serinlesinler, kuluçkada olsalarda bırakın, yuvalığın önüne su koyun yemlikle
Evet maalesef çok sıcak odada kuşlara bakmayacak gibi vantilatör çalıştırdım banyoluk astım hiç azalmadı kafesin yakınlarına biraz daha şu koyacağım

Ali9027

Aktif Üye
Zemine bırakın derken nasıl oluyor o tabanda mısır granülü var onu kaldırıp şu ilemi doldurmam gerekir

Üst Alt