• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! ACİL! Sultan papağanımın kanatları titriyor, ucamiyor ve ishal

carlosdolunay

Yeni Üye
Merhabalar, kuşumu 2 hafta önce kanatlarinin alti yara ve kan içinde diye veterinere götürdüm. Mantar dediler tedavi basladik surup ilac vesaire verdik etki etmedi. Tekrar goturduk vitamin ve bi damla daha verdiler ayriyeten truvasol dye bi krem surmemi istediler fakat bu tedavide kanatlarinin alti ne kadar gecmis olsa da ishali çoğaldı ve kanatları titriyor sürekli ve durmadan. Halsiz sürekli uyukluyor. Ucamiyor yere düşüyor sürekli. Ne olmuş olabilir? Lütfen cevaplayın ne yapacağımı bilmiyorum...

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Yardım etsenize kimse Yok mu kaç gün geçmiş ya
Burası acil yardım hattı değil,yardımcı olmaya çalışan insanların maddi bir kazancı yok.Vakti olan dönüş sağlıyor,başlıklar arasında altta kalmış bir başlıktı muhtemelen.
Merhabalar, kuşumu 2 hafta önce kanatlarinin alti yara ve kan içinde diye veterinere götürdüm. Mantar dediler tedavi basladik surup ilac vesaire verdik etki etmedi. Tekrar goturduk vitamin ve bi damla daha verdiler ayriyeten truvasol dye bi krem surmemi istediler fakat bu tedavide kanatlarinin alti ne kadar gecmis olsa da ishali çoğaldı ve kanatları titriyor sürekli ve durmadan. Halsiz sürekli uyukluyor. Ucamiyor yere düşüyor sürekli. Ne olmuş olabilir? Lütfen cevaplayın ne yapacağımı bilmiyorum...
Kuşunuzun kanat altını ve güncel dışkılarını ekleyebilir misiniz bir de tünekte duruşunu

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yardım etsenize kimse Yok mu kaç gün geçmiş ya
Merhaba, Diğer hesap kime ait?
Sizi 1 kez uyarmışız, herkesi gördükçe yazıyoruz
Tavrınız hiç hoş değil

Travzol krem yerse yanetki yapar, idrar çok olur ve hasar yapar
Probiyotik bağışıklık sistemi içindir kullanıyor mu

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bu konuyu açan kişiyi tanımıyorum cevap verilmediğini görünce gündeme getireyim dedim bende sizin bu konuda 2 dk sonra verdiğiniz cevap gözükmüyor benim açtığım kuş ayağıyla ilgili olan konuda yardımınız için tabi ki minnettarım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bu konuyu açan kişiyi tanımıyorum cevap verilmediğini görünce gündeme getireyim dedim bende sizin bu konuda 2 dk sonra verdiğiniz cevap gözükmüyor benim açtığım kuş ayağıyla ilgili olan konuda yardımınız için tabi ki minnettarım
Estağfurullah bazen gözden kaçıyor, konular çok olunca sayfadan düşüyor, bu yüzden çift konu açılmaması söylüyor kilitliyorum, zaman geçince konu sahibi okuyunca siliyorum, yoğunluk, arkadaşlarımın gün içi yoğunluğu gözden kaçmasına sebep olabiliyor😊gönül ister ki hepsine çare bulalım😊🤲

Üst Alt