Sultan papağanı edindim 5 gün önce . Şuan halsiz ve vücudu soğuk hareket etmiyor kafası yere düşüyor ne yapmam gerekir veteriner çok fazla ücret istiyor ama böyle hemen de kaybetmek istemiyorum acil yardım istiyorum
Forumda Konu Açarken Nelere Dikkat Etmeliyiz.
1.Sorunuzun açık ve anlaşılır bir biçimde açıklanması.( Kullandığınız ilaç vitamin ve takviyeler nelerdir )
2.Sorunuzun daha anlaşılır olması için güncel ve taze dışkı Resimleri (Beyaz peçete üzerine önerilir)
3.Streamable.com adresine girip Video eklemek ve linkini konuya eklemeniz
4.Konunuzu Takip edip Mümkünse tek konu altında ilerleyip gelişmeleri ve aşamaları konuya eklemeniz.
Sultan papağanı edindim 5 gün önce . Şuan halsiz ve vücudu soğuk hareket etmiyor kafası yere düşüyor ne yapmam gerekir veteriner çok fazla ücret istiyor ama böyle hemen de kaybetmek istemiyorum acil yardım istiyorum
Kuşun videosunu eklermisiniz. Kuş beslendi mi dikkat ettiniz mi aç olabilir mi. Yem yemediyse acil el besleme yapmalısınız. Nerde ikamet ediyorsunuz belki yardımcı olacak birileri çıkar.
Artık kafası düşüyorsa acil müdahale gerekir. Bizim uzaktan yapabileceğimiz bir şey yok. Kuş son noktaya gelmiş. O yüzden video ile dışkı ile zaman kaybetmeyip dediklerimi yapıp acilen bir uzmana götürün. Çok zamanınız yok!
Artık kafası düşüyorsa acil müdahale gerekir. Bizim uzaktan yapabileceğimiz bir şey yok. Kuş son noktaya gelmiş. O yüzden video ile dışkı ile zaman kaybetmeyip dediklerimi yapıp acilen bir uzmana götürün. Çok zamanınız yok!