• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

ACİL ! Sultan papağanım hasta

Pamuşcuk

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal
Burunda kızarıklık
Hastalık Belirti Tarihi
17 Tem 2021
Kullanılan İlaç
Power time mucize bird isadur - vitaking kuş kumu
Sultan papağanım 50-60 günlük. Dünden beri ishal. Yem yemesinde ve su içmesinde sıkıntı yok. Gaga taşınıda kemiriyor. Hareketli bir kuş ama dünden beri ara ara gün içinde kafes altına geçip yemi yedikten sonra öylece bekliyor 3-4 saat. Sonradan tüneğe çıkıp suyunu içiyor. İshali için bugün suyuna damla aldım. Artı olarak kuş kumu kullanıyorum yeminin içine koyup. Vitamin damlası da almıştım ama petshoptaki çalışan ishali geçene kadar vitamin damlasını vermeyin,ishal damlasını kullanın dedi. Patates püresi yaptım koydum ama yemiyor. Bir de burnunda kızarıklık vardı teslim aldığım günden beri. Bu sabah belirgin bir şekildeydi ama şuan soluk bir kırmızı renginde. Ve sabaha göre hareketlendi baya. Ara ara ötmeye de başladı. Ama ishali hala devam ediyor ne yapmalıyım?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yavrularda stres oluyor ve az yedikleri için durgun olurlar beslenme menüsünü cogaltin mesela kenevir ve daldari hatta aspur verin yedikçe kendine gelir siz yinede bize dışkı resmi yollayın bakalım 👍

Pamuşcuk

Yeni Üye
Bunu dün çekmiştim. Dal darı uzatıyorum ama yemiyor

Pamuşcuk

Yeni Üye
Yavrularda stres oluyor ve az yedikleri için durgun olurlar beslenme menüsünü cogaltin mesela kenevir ve daldari hatta aspur verin yedikçe kendine gelir siz yinede bize dışkı resmi yollayın bakalım 👍
Ben kuşuma ishali için damla aldım ve vitamin damlasualdım aldım. Power time mucize bird isadur ve yine aynı markanın supervit'ini çalışan ikisini birlikte kullanmayın dedi. Önce ishali geçsin sonra vitamini kullanın dedi. Doğru mu bu yöntem?

Üst Alt